Chelsea top 4 – JA

Chelsea topp 4!

Jag kanske har hängt alltför mycket med Adam på slutet, men kan inte motstå en smarrig långtidare på att Chelsea tar en CL-plats. Satsningarna hos toppkonkurrenterna har dragit upp detta oddset långt över var det tidigare varit och då väljer jag att kliva in.

Spel: Chelsea topp 4 på Hajper till 1,76.

Tuchel hade en magisk start på sin Chelseasejour men förra året var det tyngre. En Lukaku som gnällde och inte levde upp till förväntningarna. En Kante som ofta kan vara helt dominerande i viktiga matcher, var skadad en del och ur form en del. Trots det parkerade de blåa på en stabil tredjeplats i tabellen och var minimala marginaler ifrån att återigen göra en CL-succe. Inför säsongen är Lukaku skickad, Rudiger till Real och Werner verkar vara på väg till Leipzig. Men de har fått in fina ersättare i Broja, Sterling, Koulibaly och nu senast Cucurella från Brighton. Jag tycker inte att laget är sämre än förra säsongen och bör prestera på minst samma nivå.

Den stora skillnaden från förra året är konkurrensen. Förutom de två klara favoriterna är det ett getingbo. Ett Spurs som har värvat bra, Arsenal som återigen är hajpat och ett Man United som har en av de mest spännande tränarna i världen vid rodret. Lägg därtill Newcastles fulla pengakista som i teorin skulle kunna stöka till det för topplagen.

Jag tycker dock man ser detta varje säsong av PL. Lag som presterat på försäsongen och värvat intressant blir övervärderade av oddsmarknaden. Chelsea är för mig starkast av dessa lag, och om man förenklar det och säger att det finns två platser för fyra lag att tampas om, då tror jag Chelsea har väldigt god chans (minst 60%) att ta CL-plats.

Spel: Chelsea topp 4 på Hajper till 1,76.

Hajper har ett otroligt generöst freebet för nya konton. Sätter du in 500 kr får du ett 500 kr freebet att använda. Detta ska du dock inte använda till detta spelet, utan en högoddsare som avgörs på kortare tid. Jag får återkomma om ngt sånt, men detta får bli en “vanlig” spelide!