Speltips NHL

Conn Smythe Trophy Vinnare

Mitt bet är på BOB!

Dags för ett litet trevligt långskott på Floridas målvakt Sergei Bobrovsky inför nattens andra match i konferensfinalen mot New York Rangers. Han lyckades med bedriften att att nolla motståndarna i MSG, vilket ger favoriten Florida hemmaplansfördel framöver. Vinsten innebär också att marknadshögsta oddset på att laget avancerar är 1.35. Lite lågt odds kanske, men med rejk inräknat så kan vi säga 1.37-1.38.

I en final sedan bör man i snitt stå någonstans runt två gånger degen att vinna allt. Det innebär ett totalodds på cirka 2.75. Vinner Edmonton, så har man hemmaplansfördel. Vinner Dallas, så är det omvänt.

Mitt case i det hela är att man står inför två matchserier som kommer kräva ett enormt bra målvaktsspel och även om Bob inte har de absolut flashigaste siffrorna än så länge, så har han stått för ett par brutala highlights i viktiga ögonblick och nu alltså inlett med att nolla Rangers på bortaplan. Det är saker som röstande personer lägger på minnet.

Barkov, Tkachuk är såklart de största utmanarna om röster, även om jag personligen ser Forsling som en av deras absolut viktigaste spelare så här långt (stängt ned Kucherov och Pasta). Känslan är även att dessa två herrar kan käka lite röster av varandra.

Om vi tänker att han vinner priset 25% av gångerna, så får vi ihop matematiken 2.75 x 4 = 11.00. Tror man att han vinner oftare så blir det fruktansvärt bra.

Just nu får vi 13 gånger degen hos Betway på att Bob tar hem priset. Hur man än vrider och vänder på det, så är det ett riktigt trevligt långskott att sitta med.

Öppna konto hos Betway här och få 500kr i Riskfritt spel!

bob

Mvh,

Timman