Coola trippeln

Coola trippeln

Fullt fokus på Engelska bollen i den här helgens Coola trippel!

Premier League är tillbaka och vi tycks någorlunda befriade från corona-inställda matcher jämfört med tidigare helger. Jag var inne på att Arsenal kunde vara en riktigt fin hörnsten till 3.40 men efter snacket om att Arsenal kämpade för att ställa in matchen så lämnade jag det åt sidan. Istället kör vi en PL-match och fyller på med spel från världens finaste liga The Championship!

Hämta 500 kronor i bonus och rygga COOLA TRIPPELN här!

Everton @ 2.18

Everton är inte bra men Norwich är bara så fruktansvärt kalla att jag måste ge Benitez ännu en chans i den här matchen. Evertons skadeläge inför matchen ser faktiskt riktigt bra ut och det var längesedan de blåa hade så här många spelare att tillgå. Det börjar bli kniven mot strupen för Everton som faktiskt inte är speciellt långt ifrån nedflyttning helt plötsligt.

Norwich kommer med största sannolikhet att åka ur Premier League igen. Senast mot West Ham upplevde jag att West Ham gjorde en ganska dålig match men ändå var Norwich inte speciellt nära att ens ta en pinne från den matchen. Ett dåligt spelande West Ham nådde 2.80 – 0.37 i XG och vann med 2-0.

Everton har som sagt inte varit bra men inför dagens match har man ett truppläge man inte haft på oerhört länge. Tre poäng här eller så sitter troligen Benitez väldigt, väldigt osäkert på tränarpositionen. Norwich är bara för kalla, punkt slut.

Hudderfield @ 2.72

Championships Barcelona gnetar på och gör det faktiskt riktigt bra. Man hänger i strax under toppen av tabellen och eftersom att nästan alla de tilltänkta topplagen av CC sladdat mot slutet så är det faktiskt bara 8 poäng upp till direktkvalificering nu. Sju raka utan förlust för Hudds som dessutom skickade ut Premier League-laget Burnley ur cupen tidigare i veckan.

Motståndet idag är Swansea som hade en bra period för ett par veckor sedan men som nu trillat ner i hålet igen. Laget tar majoriteten av sina poäng på hemmaplan och är faktiskt ett av ligans klart sämsta bortalag. Senaste tre har blivit förluster rakt ut för svanarna och hoppet om någon form av kvalchans till Premier League har nog mer eller mindre dött redan.

Swansea som sagt iskalla på bortaplan medan Huddersfield krigar på riktigt bra och är fina hemma. Hudds kan faktiskt via seger kliva upp på fjärde plats i tabellen. Den chansen tar man!

Sheffield United @ 2.20

Till sist vänder vi blickarna mot matchen mellan Derby och Sheffield. Man får ändå uppskatta vad Derby gör. Trots kraftiga poängavdrag två gånger om så har laget på något vis ändå mobiliserat sig och nu hämtat in -21 poäng och har fått hugg på Barnsley som är näst sist i tabellen. Under Lördagen tror jag dock deras krigarvilja spelar föga roll när Sheffield kommer på besök. Sheffield fick en overkligt usel start på säsongen men har nu till sist börjat trampa igång. Fyra raka segrar och dessutom i övertygande stil. 0-1 mot Fulham senast imponerar mycket.

Det är svårt att ogilla Rooney´s derby och hur dessa krigar men jag tror till trots att klasskillnaden i eftermiddag är lite för stor. Sheffield har trots allt en jättefin trupp som mestadels underpresterat i år. Senaste veckorna har vi sett en uppryckning och vill laget ha chans att nå Premier Leagues kvalplatser finns det bara en väg att gå härifrån och det är att fortsätta vinna matcher vecka in, vecka ut.

Totalodds: 13.16

Hämta 500 kronor i bonus och rygga COOLA TRIPPELN här!