Coola Trippeln 2024

Coola trippeln

Coola Trippeln, med Adam!

Bengan har förhinder, så jag (Adam) steppar in!

Registrera dig och rygga trippeln med 500kr i bonus HÄR!


Spel: Crystal Palace @ 2.26
Tid:
21/04 16:00
Match: Crystal Palace – West Ham

Här har vi faktiskt marknadshögst odds på Crystal Palace med ganska rejäl marginal i skrivande stund och då hugger jag utan att blinka. West Ham har varit ute på flerfrontskrig ett bra tag nu och ligaspelet har blivit lidande. Det såg vi inte minst senast mot ett formsvagt Fulham där förlusten skrevs till 0-2 och kunde blivit än större. Dessutom gick man fysiskt och mentalt helt all-in mot Leverkusen för ett par dagar sedan men föll på mållinjen där.

Samtidigt kommer Palace från en brutal seger på Anfield och vind i seglen så det sjunger om det. Jag tycker man sett klara tendenser till förbättring sedan nye tränaren tog över och med Eze vad det verkar helt återställd så ska Palace stå som favoriter här, större favoriter rentav. Mot Liverpool startade dessutom Olisé vilket såklart är ett jättelyft för Palace. Helt ärligt är trion Olisé, Mateta, Eze riktigt fin.

Kort och gott har vi ett Palace som vilat sedan supervinsten på Anfield mot ett West Ham vars säsong nu mer eller mindre är över. Jag gillar ettan när Coolbets odds sticker ut.


Spel: Över 2.5 mål @ 1,69
Tid:
20/04 16:00
Match: Sheffield United – Burnley

Oddsen har droppat aningen här sedan jag skrev min post om singelspel på denna matchen, men jag hugger ändå här i trippeln. Följande skrevs bland annat om matchen i min andra post:

”Det är jumbon mot nästjumbon i en match där endast seger räknas för bägge lagen. Krysset innebär i stort sett att bägge skriver under sin dödsdom. Sheffield United har en match mindre spelad än övriga lag ovan och kan faktiskt med en seger här öppna upp för en mirakel-comeback inför de sista rundorna. Det ska givetvis enormt mycket till, men vid seger här kan det ändå hända och då kan vi vara så säkra på att The Blades i alla fall är all-in.

Scenariot att bägge måste vinna matchen till varje pris brukar bjuda in till ganska öppna matchbilder och när Sheffield mot slutet fortsatt vara odugliga defensivt, men faktiskt producerat riktigt bra framåt, så växer överspelet upp som en riktigt trevlig position i denna matchen enligt mig.”

Läs hela posten om Sheffield – Burnley här: https://gamblingcabin.se/speltips/sheffield-united-burnley/


Spel: Southampton @ 1.43
Tid:
20/04 16:00
Match: Cardiff – Southampton

Det här är väl lite marginellt kanske då oddset är precis i linje med marknaden. Jag personligen tycker dock favoritskapet ska vara någon punkt större än så här. Southampton är helt all-in för seger då drömmen om top 2 verkligen lever igen. Efter avgörandet i 99:e mot Watford och den totala slakten av Preston senast så känns laget i det perfekta mentala tillståndet inför den här matchen i Wales.

Vad gäller Cardiff så tycker jag mest det laget varit risiga hela säsongen. Nu ligger man elva i tabellen helt utanför racet om kvalplatser och ingen risk för nedflyttning. Således bara ”ära och beröm” att spela för, vilket inte tycks vara morot nog för spelarna i Cardiff, som stått för ett par riktigt dåliga prestationer mot slutet. Senast mot usla Millwall blev det förlust både i målprotokollet och på samtliga nyckelstats. I lagets senaste två hemmamatcher har man blivit totalt överkörda av Hull och mycket formsvaga Sunderland.

Sålänge Saints gör något i närheten av en normalprestation så ska man vinna här. De röd-vita är bättre på samtliga plan och vinner ”motivations”-kampen med 10 varv.

Totalodds: 5,46


Registrera dig och rygga trippeln med 500kr i bonus HÄR!