Coola trippeln

Coola Trippeln

Ny helg och precis som vanligt, en ny cool trippel!

Inför helgens bataljer är känslan god och komponenterna till coola trippeln känns riktigt fina. Totaloddset strax över 10 gånger insatsen ska krigas hem via två matcher i the Championship och sist men inte minst via ett överspel i Leicester – Brighton.

Rygga min trippel och hämta 500kr i bonus på COOLBET HÄR!

Leicester – Brighton ö2.5 2.00

Överspel när Brighton är involverade kan tyckas konstigt medan det känns nästan självklart när dagens Leicester finns med i matchprogrammet. Just Leicesters medverkan i matchen väger dock tyngre här och jag kommer att kasta in slantarna på ö2.5 mål.

Leicester tycks i takt med alla defensiva skador bestämt sig för att spela efter filosofin ”gör dom 3 mål, så gör vi 4 mål”. Det har varit totalt kaos i samtliga av Leicesters matcher de senaste veckorna och siffrorna man släpper till mot egen kasse är snudd på absurda. Mot Spurs senast var man nästan uppe i 5 XG emot sig, och samma visa var det mot City för ett par veckor sedan.

Brighton är tighta och spelar hellre under än över, absolut. Vi ska dock vara på det klara med att Brighton givetvis inte drar ner på tempot och rullar boll om det är öppna gator mot Leicesters mål som det varit mot slutet.

Dessutom är det 2.5-lina här. Brighton och kanske Wolverhampton är troligen den enda två lagen som vi får så låg lina på, mot Leicester. I min värld inte rimligt då jag vill tro att det trots Brightons medverkan kommer finnas gott om chanser i den här matchen för att göra både 3 och 4 mål.

Fulham 2.02

Ska man raljera lite extra om saker och ting så kan man faktiskt säga att Fulham är Championships Manchester City. Man leder inte ligan på samma enorma vis som City men rent spelmässigt är man totalt överlägsna de andra lagen. I sann Championship-anda vaskar man lite väl mycket men gör Fulham inte bort sig totalt framåt våren så bör man ta en direktkvalificering tillbaka till Englands finrum.

Gamle gode Mitrovic är på väg att slå alla målrekord man kan tänka sig i årets upplaga och serben tycks göra mål på precis varenda liten chans han får.

Stoke är ett helt okej lag men mot Fulhams maskin räcker det inte om inte london-laget har en dålig dag. Över 2 gånger på Fulham-seger har vi inte sett många gånger det här året och jag hugger direkt.

Blackpool 2.50

Blackpool tar emot Millwall och vi bjuds på höga odds på hemmalaget. För höga i min mening. När man tänker på Millwall så går tankarna direkt mot trötta x-matcher, 0-0 och få målchanser. Historiskt sett har det varit ganska mycket av den varan men kikar man närmare på Millwalls matcher de senaste veckorna så är verkligheten något helt annat.

Millwall tycks ha klappat ihop fullkomligt defensivt mot slutet och siffrorna man släpper till emot eget mål är rentav häpnadsväckande usla.

XG emot Millwall senast tiden:
vs Forrest 3.77
vs Bristol 1.03 (3 insläppta mål)
vs Coventry 1.50
vs Peterborough 1.98´

Med andra ord. Inte alls det täta Millwall vi är vana vid och flera av lagen ovan tillhör ligans sämre.

Blackpool är inte på något vis ett fantastiskt lag men man gör heller sällan bort sig totalt. Hemma är man starka och har den senaste tiden segrar mot Peterborough och Hull samt en snöplig uddamålsförlust mot starka ”Boro”.

Ett Millwall som hade stora problem med att vinna matcher redan när defensiven satt på plats bör få än större problem nu när man läcker mer bakåt än tidigare. Blackpool till höga 2.50 här blir sista delen i denna smarriga coola trippel!

Totalodds: 10.10

Rygga min trippel och hämta 500kr i bonus på COOLBET HÄR!