Coola trippeln

Coola Trippeln

Näst sista omgången av Premier League är här!

Vi är framme vid näst sista omgången av årets Premier League och mycket är det kvar att spela om. Vem åker ut, vem vinner och vem får spela Champions League är ett par av frågorna som vi mycket väl kan få definitiva svar på innan helgen är över.

Helgens trippel plockas helt och hållet från just PL!

Rygga Coola Trippel och få 500kr i bonus HÄR!

Aston Villa @ 2,14

Det var inte långt borta att Gerrard spelade guldet ur händerna en gång för alla i tisdags på Villa Park. Riktigt bra insats av Villa där som stod upp och fightades stenhårt med ett av världens solklart bästa lag.

Precis som vi siat om så jagar Villa en snygg avslutning och de senaste veckornas prestationer har faktiskt varit på topp rakt igenom.

På besök kommer ett fint Palace som gör en kanonsäsong sett till förutsättningarna. Dock inget mer att spela för än positionen i tabellen och det är just Villa man ligger kloss med, en poäng före.

Villa har visat mot slutet att man är mycket bättre än första halvan av säsongen antydde och Gerrard vill garanterat avsluta snyggt i årets sista hemmamatch.

Lite för högt odds på Villa som blir första hörnstenen i helgens trippel.

Arsenal @ 1.95

Allt stod på sin spets när Arsenal skulle säkra Champions League mot Spurs mitt i veckan. Dessvärre gjorde Arsenal som man gjort väldigt ofta de senaste åren och klantade till sig ordentligt när det gäller som mest.

Straff i inledningen av matchen för Spurs följdes upp med rött kort på Holding och därefter blev det racerbana rakt ner i misären och 3-0 för Spurs.

Slår Tottenham Burnley under Söndagen så är det nu rakt av tvunget med tre pinnar för Arsenal mot Newcastle.

Newcastle känns relativt utcheckade. 5-0-matchen mot City var nästan parodisk och här kan man säkert stå upp ett tag, men det vore en ruskig flopp av Arsenal att inte vinna en match mot Newcastle som har noll att spela för, kort och gott.

Jag tror oddsen droppar framåt match och att Arsenal löser den måstematch.

Everton 2.18

Halvkall prestation mot Watford senast även om man skapade tillräckligt för att vinna matchen.

Här, hemma mot ett Brentford utan något direkt att spela för ska Everton lösa det nya kontraktet. Godison Park kommer vara fylld till bredden och trycket kommer vara enormt när hemmalagets nya kontrakt ska säkras.

Klar förbättring spelmässigt av Everton senaste matcherna också som gjort sig välförtjänta av ett nytt kontrakt.

Brentford är småmysiga men Everton ska har riktigt goda chanser att lösa kontraktet i den här matchen till fint odds!

Totalodds: 9.09

Rygga Coola Trippel och få 500kr i bonus HÄR!