Adams Ammunition

Crystal Palace – Chelsea

Nu vaknar vi, Chelsea!

Efter samspråk med Bengan, så att jag inte ser färgat på den här matchen, har jag och chefen kommit fram till att Chelsea måste vara ett fint spel när Premier League återupptas till helgen.

Spel: Chelsea -0.5 @ 1.88 COOLBET

Crystal Palace

Jag har både innan och under säsongen sagt att jag gillar vad Viera gjort med Palace och att laget är väldigt stabilt. Jag tycker mig dock ha sett något annat de senaste omgångarna och laget har pepprats av målchanser från diverse olika motståndarlag. Mot Newcastle borde man släppt in 4-5 bollar och dessförinnan var det ett slaskigt kryss mot Brentford och fyra bollar i egen bur mot City.

Palace bör landa lugnt och fint i mitten någonstans i tabellen men mer än så blir det inte. Likt tidigare säsonger tycks det mesta hänga på Zaha som varit helt otroligt inledningsvis i år, men Palace har ändå inte lyckats nyttja får med sig speciellt många poäng trots detta.

Chelsea

Säsongen har inletts minst sagt turbulent för Chelsea som hunnit med det mesta, inklusive den omtalade sparkningen av Tuchel. Potter har tagit över och långsiktigt bör det kunna blir ruskigt bra om klubben har tålamod.

Även om det bara blev 1-1 mot Salzburg i Potter-premiären så var det en klar uppryckning spelmässigt. Nu har han fått ett par veckor extra att jobba och jag tror vi får se ett betydligt bättre Chelsea framöver.

Vidare så har flera Chelsea-gubbar visat stigande form under uppehållet, med både Mason och Kai(x2) som målskyttar häromdagen och flera andra som stått för tongivande prestationer.

Chelsea kan knappt prestera sämre än innan Potter tog vid och dessa odds känns påverkade av Chelseas krabbgång inledningsvis i år.

Speltips Crystal Palace – Chelsea

Londonderby och ett förhoppningsvis pånyttfött Chelsea. Jag gillar chanserna för oss i den här matchen och reagerar på oddsen. Mot Southampton när precis allt gick åt skogen både innan, under och efter den matchen så stod Chelsea -1 innan match. Palace är väl lite bättre än Saints men definitivt inte så mycket bättre att Raka ska ge nästan 1.90 här, kontra de 1.65 de var mot Saints.

Chelsea kan inte göra en sämre prestation än mot Saints och jag gillar oddsen skarpt.

Spel: Chelsea -0.5 @ 1.88 COOLBET

Chatta