Excelsnurran med Bengt Sonnert

Expekt-Specialare till helgen

Expekt-Specialare till helgen!

På allmän begäran har jag börjat gå genom specialarna lite mer regelbundet. Är allt som oftast ett spelvärde på dessa, men ibland är det sämre och ibland är det bättre. Sen kan man ju ha egna åsikter om spelen, även om det är matematiskt bra, behöver man inte gilla spelen ändå.

Signa upp på Expekt och stötta stugan HÄR!

Det är oftast limiterade insatser på specialare då de används som reklam och promotering för sportsboken. En kul tv-peng helt enkelt som troligtvis kommer vara bra i längden. Men för att maximera glädjen så vill man ju alltid vinna på det, så därför brukar jag räkna ut det matematiska värdet.

Till helgen har Expekt tre specialare. Innan jag går genom detta så upprepar jag även att Expekt har en av de bästa erbjudandena för nya kunder. Sätter du in (upp till) 1500 spänn och spelar för dessa, till ett lägsta odds av 1,80, så får du hur än bettet går ett freebet för 1500 spänn. Klicka länken för att signa upp och ta erbjudandet. Om du vill maximera värdet så spelar du ett vanligt spel till runt 2 ggr degen med första bettet, sen kör du ett bet/multipel till högre odds (tex 5-10 ggr) med ditt freebet.

Match 1

Speltips

Första Specialaren är att Haaland och Messi ska göra tre mål ihop. Både City och PSG har extremt milt motstånd och det gör att det är god chans att superstjärnorna kommer göra ett eller flera mål. Mitt beräknade odds i excel är 2,72, så här får man en fin boost.

Match 2

Speltips

Den andra specialaren är mer marginell. Duger absolut som en tv-peng, jag räknade ut den till 1,97 som matematiskt korrekt odds. Men är man sugen på att ta en bit lördagsgodis vid varje mål så är detta ett roligt spel med minivärde.

Match 3

Speltips

Vi tar oss till Spanien för den sista boosten och även här hoppas specialaren på mål. Barca är stora favoriter och bör trycka in ett par baljor, så totalt blir det det värde på denna. Excel får oddset till 1,75 så njut av säsongspremiären och hoppas på Lewa, Benzema och resten av el clasico-kombattanterna.

Signa upp på Expekt och stötta stugan HÄR!