Fotbolls-EM 2024: Rumänien

Rumänien med ”enkel” grupp – head to head mot Polen gillas!

Rumänien till 1.85 ”draw no bet” känns högintressant!

Spel: Rumänien går längre i turneringen än Polen
Odds: 1.85
Spelbolag: Coolbet

📌  Rygga med upp till 500kr i bonus på Coolbet HÄR!


Rumänien har vi knappt sett på den här nivån sedan Sverige-matchen i VM94, i princip. Nu har dock landet fått fram en vettig generation och stod för ett väldigt solidt EM-kval, som dukade upp för det här slutspelet.

Man gick obesegrade i kvalgruppen och vann spektaklet med fem poäng, före högst kompetenta Schweiz bland andra. Defensiven är ruskig vad det verkar hos Rumänien och känslan är att just den där typen av fotboll som de gul-blå verkar spela, kan funka mycket bra i turneringssammanhang.

Vidare så har man fått en ”enkel” grupp här i EM och man ges en jättechans till avancemang faktiskt. Belgien överlägsen etta, men Slovakien och Ukraina som också väntar i gruppen är lag Rumänien definitivt har goda chanser mot. Som bekant går 4 av 6 bästa treorna vidare i år också, så chansen för avancemang är god.

För Polens del hävdar jag att chansen till avancemang är betydligt sämre. Frankrike, Nederländerna och Österrike som motstånd är snudd på tuffast möjliga och jag gillar verkligen utsikterna för att Polen slutar sist här och åker ur gruppspelet.

Jag har oerhört svårt att se scenarion där Polen går minst en runda längre än Rumänien, och spelet går förlorat. Ganska ofta åker väl lagen ut i samma runda, och vi får pengarna tillbaka.

Oavsett, med Rumäniens grupp kontra vad som väntar Polen, så känns ”draw no bet” att Rumänien tar sig längre än Polen som ett av EMs hittills bästa spel!


📌  Rygga med upp till 500kr i bonus på Coolbet HÄR!