Laangnils Fotbolls-EM 2024

Fotbolls-EM 2024: Skottland

Kortlivat EM för Skottarna

Grupp A är väl knappast någon dödens grupp men Skottland får lik förbannat finna sig i att slå ur underläge. Ett underläge som inte helt återspeglas i oddsen här!

Spel: Skottland kvalificerar sig inte från gruppspelet
Odds: 
1,95
Spelbolag: 
Bethard

📌  Rygga spelet här och få 500kr i Bonus!


Efter ett fin-fint kval så står nu Skottland inför sitt blott fjärde EM. Skottarna får en tuff öppning mot självaste värdlandet Tyskland och även om Schweiz och Ungern går som svagare motstånd så är det inga lätta matcher för begränsade Skottar.

När Tyskland står i runt 1,30 att vinna och Schweiz står slantsingling att göra detsamma så är det i sista matchen mot Ungern man ska ha störst chans att ta poängen som ska ta dom till slutspel. Inte heller där är man favoriter och med skadeproblem i truppen så behöver man verkligen gräva fram Braveheart-glöden om det ska bli något slutspel.

Mot Tyskland och Schweiz är man det tydligt sämre laget och mot ett alltid hårt kämpande Ungern så lär man inte få något gratis heller. Trots att det är många grupptreor som går vidare är det ett två som inte ska göra det. Flera andra grupper har en stor favorit att komma sist i gruppen varpå treorna i de grupperna lär ha bättre målskillnad  än vad Skottland lär ska skrapa ihop så känslan är att det är mycket som ska skrälla och klaffa för Skottland om det ska bli avancemang här.

Oddsmässigt är det smash-läge när flera sajter har sänkt oddsen till runt 1,80 och på den öppna marknaden så handlas positionen i skrivande stund till 1,83.
På Bethard får vi just nu riktigt smaskiga 1,95 och då är jag inte sen att vända ryggen till Grupp As underdog, för dom går inte vidare runt hälften av gångerna!

📍  Speltips: Grupp A: Kvalificerar sig inte: Skottland @ 1,95 på Bethard

/Laangnils