Fotbolls-EM 2024: Tyskland

Kai – main man i Tyskland framåt?

Havertz står för högt på Coolbet!

Spel: Havertz lagets skyttekung
Odds:
4.00
Spelbolag: Coolbet

Rygga med upp till 500kr i bonus HÄR!


Tyskland ger sig in som en av förhandsfavoriterna i år, men med en hel del frågetecken kring laget. Kanske mest kring vem den renodlade målskytten ska vara. Det naturliga namnet borde vara Fullkrug men ska man gå på hur laget ställts upp sedan cirkus ett år tillbaka i tiden, så är det alltid Havertz som startar längst fram centralt. Nu i genrepsmatcherna har Havertz varit bra dessutom och gjort mål, vilket i sin tur bara kan betyda en sak, att han startar premiären mot Skottland före Fulkrug.

Som startande forward i ett lag som Tyskland, tycker jag det blir märkligt när vi får 4.00 i odds på Havertz att bli lagets bäste målskytt i turneringen. Fulkrug står på samma odds, alltså 4.00, trots att han av allt att döma är bänkspelare bakom Havertz.

Andra spelbolag som erbjuder den här typen av marknad tycks ha mer respekt för att Havertz enligt alla indikationer är just starter när turneringen drar igång och har ett klarare favoritskap runt 3.00 i odds på Kai att bli lagets bäste målskytt.

Det finns givetvis en dos av tillfälligheter kring ett sånt här spel. Gör Tyskland en usel premiär och kliver av mållösa, så förefaller risken såklart stor att Fulkrug startar andra matchen. Min känsla är dock tvärt om att Tyskland gör en fin premiär, och kan Kai peta in någon boll där så har jag väldigt svårt att se tränaren rucka på just Havertz som starter, med tanke på hur frekvent han startat senaste tiden och givetvis också, för att han var riktigt bra andra halvan av säsongen i Arsenal.

I slutändan bara för höga odds hos just Coolbet – där 3.00-3.50 känns mer korrekt hos andra spelbolag.


Rygga med upp till 500kr i bonus HÄR!

/Adam