Vichyns

Frölunda-Luleå

Högt odds på Luleå när de besöker Scandinavium.

Gårdagen började helt magiskt. Spelen lagda, slår stängningsodds på samtliga spel och efter första perioden ser alla spel utom det på IKO ruskigt bra ut. Dessutom en helt underbar stämning på streamen! Men sen började raset och endast underkakan på Malmö hittade hem. Vi tar nya tag!

Jag kikade igenom oddsen nu precis och det var ett spel som stack ut extra mycket. Vi får 2.48 moneyline på Luleå som totalt har sett både bättre och stabilare ut än Frölunda inledningsvis.

Laget från Göteborg hade stora problem borta mot Timrå och gjorde en helt okej insats hemma mot Leksand. Men det som hände nere i Malmö var inte bra. Man kom ut riktigt dåligt och även om man spelade upp sig en aning, så var det inget snack om att den poäng man lyckades få med sig till och med var oförtjänt. Studsar man tillbaka på lördag?

Luleå har sett bra ut. Fin bortamatch i premiären mot Oskarshamn, Omark show i premiären hemma mot Timrå och matchen mot Örebro igår var godkänd, även om tappet i sista perioden inte var superläckert. Först en puck som Ward ska ha (som förövrigt varit riktigt bra) och sen lämnar man Lekkerimäki helt ensam i slottet på 1-2-målet.

Hur som helst, så är det ett överdrivet högt odds på Luleå och jag tror väll att denna ska ned runt 2.35 i alla fall. Till och med lägre kanske. Oddset finns på Unibet & Expekt.

Frölunda Luleå

Speltips: Luleå ML till 2.48

Mvh,

Timman