Guldboostar Expekt: C. Ronaldo och Nederländerna!

Två kalasboostar inför EM-premiären!

Ronaldo som skytteligavinnare & Nederländerna till final!


Boost 1: Ronaldo vinna skytteligan @ 18.00

Bengan har redan rekat det här spelet, som nu droppat rejält på marknaden sista dagarna (Nu ca 12 gånger pengarna på marknaden). I genrepet mot Irland hängde han dit två riktigt fina baljor och formen tycks onekligen vara på plats. Vi vet att Ronaldo älskar göra mål och att han slår straffar och annat känns helt bombsäkert. Via prestationen mot Irland borde det också vara givet att den ”gamle” superstjärnan startar när spektaklet sparkas igång mot Tjeckien om ett par dagar.

Ronaldo har olikt exempelvis Frankrike och England en väldigt överkomlig grupp och känslan är att Cristiano kan hänga ett par strutar redan i gruppspelet.

Expekt har just nu via vår exklusiva boost klart högst odds. Ps. Du måste vara inloggad för att se det boostade oddset!

📌  Hämta boosten på Cristiano Ronaldo OCH upp till 1500kr i freebet HÄR!


Boost 1: Nederländerna att nå final @ 12.00

Adam nämnde i ett av våra EM-magasin (se klippet här) att Nederländerna var hans dark horse för titeln. Nu har Expekt kryddat på oddsen rejält för de orangea att nå årets final i Berlin.

Som nedan visar, så kan Nederländerna spelas att nå finalen till 12.00 i odds på Expekt! Återigen notera att du måste vara inloggad, för att boosten ska synas när du klickar på spelvalet!

Trots avbräcket på De Jong så har Nederländerna droppat på marknaden och för att spelet ska sitta behöver alltså inte Nederländerna vinna turneringen, utan att nå final räcker!

📌  Hämta boosten på Nederländerna OCH upp till 1500kr i freebet HÄR!