Hockeytrippeln 23/5

Hockeytrippeln 23/5

Dags för ännu en hockeytrippel att njuta med när vi närmar oss slutspelet i Hockey-VM. Här är vi en riktigt smarrig rackare!

Spelstopp: 24 Maj 11:20

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

Sverige – Lettland: Sverige -2,5 @ 1.84

Sverige fick verkligen spela ut registret mot Norge senast och Nylander fick en pangstart med tre poäng. Dessutom klickade båda powerplayenheterna, som svarade för hela fyra mål. Någon som blir grymt viktigt framåt i turneringen. Hellberg stod senast, så räkna med att Ullmark är tillbaka i kassen.

Nu väntar dock ett aningen tuffare motstånd, men det är ett lag som har tappat det totalt stundtals och inte sett så kollektivt starka ut som man brukar (förutom matchen mot Finland). Det ser dessutom ut som att man kommer ha en minimal chans att gå till slutspel om en någon när pucken släpps. Så min känsla är att luften går ur lite och Sverige fortsätter på den inslagna vägen. Att vi vinner matchen känns glasklart. Att det sedan är med tre puckar återstår att se, men jag gillar den tuffa linan och kliver in på -2.5 Sverige!

Spel: Sverige -2,5 @ 1.84
Tävling: Hockey-VM
Plats: Nokia Arena
Tid: 11.20
TV: Viaplay

Match 2

Tyskland – Schweiz: Schweiz vinnare @ 2.11

Två lag som står här med en imponerande poängskörd. Tyskland har gått en lite krokigare resa, där de ett tag såg rätt så bleka ut samtidigt som de tappate storstjärnan Tim Stützle. Men i samma veva som som Gawanke och framförallt Reichel anslöt har det varit friskare vindar.

Schweiz har i sin tur sett riktigt starka ut och inte minst i segermatchen mot Kanada, som på förhand var den största favoriten till att vinna VM tillsammans med Finland. Tar man minst en pinne i den här matchen så är man klar gruppvinnare och jag sneglar på oddslistan och ser att man kan få 2.11 på raka tvåan här. Tyskland har som sagt sett bättre ut på slutet, men nu är det klart tuffare motstånd och mellan dessa lag är det klasskillnad. 2.11 är fint.

Spel: Schweiz seger @ 2.11
Tävling: Hockey-VM
Plats: Helsingfors Ishall
Tid: 11.20
TV: Viaplay

Match 3

USA – Norge: Över 5.0 @ 1.84

Norge kommer missa slutspel. Inte för att man kanske trodde på det innan, men nu är det matematiskt klart. USA däremot kan ha en måstematch vid förlust under ordinarie tid mot Tjeckien. Jag kikar på mållinan och ser 5.0 till 1.84 och blir lite förvånad. Jag tycker att Norge skapat mer offensiv än vad man kanske fått utdelning för under mästerskapet, samtidigt som samma sak gäller för USA. Mer rimligt hade varit en 5.5 lina till ett något högre odds. Detta slinker med i trippeln med glädje.

Skulle det bli 5 mål under ordinarie tid, så blir spelet alltså push och vi det blir dubbeln Schweiz + Sverige som räknas.

Spel: Över 5.0 @1.84
Tävling: Hockey-VM
Plats: Nokia Arena
Tid: 15.20
TV: Viaplay

Trippeln

Sverige – Lettland: Sverige -2,5 @ 1.84
Tyskland – Schweiz: Schweiz seger @ 2.11
USA- Norge: Över 5.0 @ 1.84

Totalt odds: 7.10

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100