Adams Ammunition

Huddersfield – Cardiff

Höga odds på Cardiff!

Det här spelet grundar sig egentligen primärt bara i en enda sak, och det är att Speedybet släpar med oddsen på Cardiff som börjat droppa. Huddersfield ser fullständigt bedrövliga ut och förlorade återigen senast hemma mot Wigan. Det kan bli riktigt, riktigt tufft för Hudds i år, när gudaspringet från i fjol inte håller i sig.

Huddersfield

Från kval i fjol till fight för överlevnad i år? Det är faktiskt ett scenario som mycket väl kan bli verklighet för Hudds. Just nu näst sist i ligan och som om det inte vore nog, så visar statsen att laget inte varit bättre än så. I fjol sprang man sinnessjukt långt över vad man borde gjort och när det springet nu är borta, studsarna är mer ”normala” och laget dessutom är sämre på pappret, så verkar allt fallera.

Senast mot Wigan ännu en relativt svag prestation och med den förlusten har man nu tre raka förluster, där samtliga tre kommit mot lag som ska vara som bäst placerade i mitten av tabellen. Två av dom troligen mot botten.

Hudds kommer få det riktigt jobbigt i år och hemmaplan tycks inte hjälpa speciellt mycket.

Spel: Cardiff DNB @ 2.00 SPEEDYBET

Cardiff

Cardiff stod för en rejäl skräll när man ledde med 0-3 borta mot Middlesbrough efter 20 minuter spelade häromdagen. Man höll på att tappa den där ledningen till slut men höll undan och tog med sig 3 tunga poäng hem till Wales.

Cardiff genomgick en total trupprensning inför året och förnyade sig på de flesta positionerna. Något som tycks falla ganska väl ut och Wales-klubben kan mycket väl sluta på övre halvan i år om man fortsätter som man gjort hittills.

Efter en kall period var segern mot Boro senast blutyng och något att bygga vidare på.

Speltips Huddersfield – Cardiff

Utöver ovanstående faktorer så handlar det här mest om att Speedybet släpar med sina odds på draw no bet Cardiff. De flesta bolag har börjat droppa ner oddsen mot 1.90 och till och med under, på nollboll Cardiff. Jag hugger därmed bortalaget till överodds mot marknaden just nu och följer trenderna framåt helgen.

Oavsett de övriga bolagen tycker jag 2.00 är för högt i odds på nollbollen och därmed har jag riktigt god känsla kring det här spelet. Kryssrisken är stor i en sån här match men är det något lag det ska vikta mot, så är det snarare Cardiff än Hudds i min bok.

Spel: Cardiff DNB @ 2.00 SPEEDYBET

Chatta