Vichyns

HV71-Oskarshamn

Dags för den mest ångestladdade matchen på flera år. Game 7 där ett SHL-kontrakt står på spel. Kommer säkert att kallas för 40-miljonersmatchen eller dylikt i någon kvällsblaska.

Spel: HV71 FT
Odds: 2,02
Sajt: Coolbet

📌 Rygga liret och få 100% upp till 500kr i Bonus som ny spelare här!

Matchserien har blivit betydligt jämnare än man trott på förhand. Både odds och synen på Oskarshamn efter en riktigt usel grundserie och Karlkvist på skadelistan sa att det här blir näst intill en omöjlig uppgift. Men med Lodin i spetsen och en storspelande Rydén i kassen så står man har med en halv fot i SHL.

När man kvitterade till 3-3 i matcher senast, så var man dessutom det bättre laget totalt sett även om HV71 ryckte upp sig en aning i sista perioden.

Men jag tror det blir en för mäktig uppgift på fredag och som oddsen sitter nu måste man bara kliva in på hemmalaget. Visst, man kan argumentera för att det kommer hållas lite hårdare i klubborna i hemmalaget nu när allt står på sin spets, men jag tror inte det finns någon i motståndarlaget som är avslappnad inför en så här viktig match heller. Så det argumentet kastar vi ut genom fönstret.

Kikar vi på tidigare stängningsodds på HV71 hemma i matchserien så är de följande: 1.71, 1.80 och 1.79.

Att HV71 då ska stå 22 punkter högre än tidigare högsta odds är inte rimligt. Så vi kliver rakt in på Dahls favoritgäng och jobbar in en SHL-plats!

hv71

 

Chatta