Adams Ammunition

Israel – Albanien

Överspel trots Albaniens medverkan!

Här möts två lag som tar sig an fotbollsmatcher, nomalt sett, på väldigt olika vis. Israel sätter i stort sett alltid plattan i mattan oavsett motstånd och bara kör så det ryker. Albanien jobbar under en betydligt mer kontrollerad och mindre popcornaktig filosofi. Nu är dock scenariot som sådant att Albanien måste vinna den här matchen vilket bör göra att det öppnar upp sig mer än normalt sett. I synnerhet när Israel står som hemmalag.

Över 2.5 @ 2.17 ComeOn

Israel

Ja, det går undan när Israel spelar fotboll. Målsnittet i lagets matcher den senaste tiden är skyhögt, både i rätt och fel bur.  Faktum är att man gått över 2.5 i 14 av sina 15 senaste matcher, och då har medparten av dessa matcher innehållit fyra mål eller fler. Det är med andra ord totalt kaos när Israel spelar matcher nu för tiden.

Till och med var det faktiskt så att matchen dessa bägge emellan för ett par månader sedan gick över också, trots att Albanien då hade hemmaplan och inte alls var lika vinstpiskade som man är nu.

Israel verkar bara ha en växel och det är full fart framåt oavsett motstånd.

Albanien

Albanien är absolut inget lag som öppnar upp sig i onödan men här har man inte mycket till val förr eller senare. Matchen måste vinnas och Israel kommer garanterat bjuda på ytor. Frångår Albanien sin normala game plan och tar lite större risker så tror jag vi kan få se ännu en smått galen tillställning där Israel är involverade.

Framåt har Albanien ett par starka gubbar och inte minst Broja från Chelsea. Nu har han förvisso varit kallare i år än i fjol på sina inhopp men det är tydligt att det finns enorm potential och att han alltid är på rätt ställen i straffområdet.

Speltips Israel – Albanien

Jag skiter i om det är Albanien som står för motståndet. Israel kan verkligen inte spela kontrollerad fotboll och går man igenom resultat och XG-siffror i de senaste 15 matcherna laget spelat så måste det vara svårt att hitta ett likvärdigt lag i Europa.

När Albanien dessutom är piskade att vinna här så ska det bli mer ytor än normalt sett när de röda spelar fotboll.

Fortsätter Israel med filosofin att anfall är bästa försvar så är detta ett kanonodds.

Över 2.5 @ 2.17 ComeOn

Chatta