EM-Adam-Rekar

Italien – Albanien

Full fokus bakåt för Albanien!

Bussen mot trubbig offensiv – underspel när Italien premiärspelar mot Albanien?

Spel: Under 2.5 mål Italien – Albanien
Odds: 1.87
Spelbolag: BET365

📌  Rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) här!


Ett heroiskt EM-kval för Albanien har här gjort plats för ett historiskt mästerskap till nationen. Att de rödsvarta kommer lämna varenda liten cylinder av energi kvar i Tyskland oavsett vad som sker resultatmässigt kan vi nog vara helt bergsäkra på.

Vad vi också med enorm säkerhet kan säga är att Albanien kommer få rikta in sig på att spela försvarsspel. Dödens grupp väntar – men i ärlighetens namn kanske det är något Albanien tycker är smygtrevlig. Dels megamatcher för nationen rakt ut, och dels är det faktiskt som lågt sittande Albanien funkar som bäst. När man ska vara spelförande ser det allt som oftast helt horribelt ut.

Statsen Albanien har sedan en bra tid tillbaka är sjuka. Man snittar under 1 i XG både framåt och bakåt och bortsett ett par tillfällighetsmatcher där det blivit ett par mål, så är de röd-svartas resultatrad oerhört målfattig, i bägge burar.

Vidare så är jag inte speciellt imponerad av vad jag sett från Italien under uppladdningen inför det här mästerskapet. Mer eller mindre det sämre laget mot såväl Venezuela som Ecuador tidigare i vår och nu i genrepsmatcherna var man bedrövliga mot Turkiet och vann med uddamålet (1-0) hemma mot ett odugligt Bosnien senast.

Framförallt trubbigt framåt där väldigt mycket kommer hamna på att Scamacca har ett bra EM, om Italien ska lyckas framåt i banan. En rejäl joker till gubbe såklart men ingen jag hade velat hänga upp ett mästerskap kring.

Premiär, ”hög mållina” och ett av Europas både bästa och mest defensiva lag i Albanien på planen. Jag gillar underspelet grovt här faktiskt. Kan vi bara undvika den där snöpliga struten första kvarten så ska det här räcka långt. Italien kommer garanterat också vara supernöjda med en uddamålsvinst, då just vinst mot Albanien oavsett score, lär vara biljetten in i 8delsfinalerna nu när fyra stycken 3:or också tar sig vidare.

Passivt, fysiskt, slitsamt. Albaniens buss ska lösa detta!


📌  Rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) här!