Travberras analys V86 V75

JACKPOT Solvalla – 27/11

V75 finaler från Solvalla denna lördag. Omgången kryddas av en finfin JACKPOT med 44 Miljoner till en ensam vinnare. 

Jag @travberra kommer återigen ha ett andelslag som du kan delta i. Jag kommer även bjuda på min analys av omgången här nedan. Mina andelar kommer publiceras på Spel & Lekkontoret hos ATG, men länkar till systemet kommer även finnas hos gamblingcabin.se. Vill du delta i systemet kan du klicka här. 

V75 Solvalla 27/11

V75-1

9 Hevin Boko stod för ett mäktigt intryck senast när han tryckte gasen i botten direkt över lång distans. Mika Forss lät sen bara Hevin Boko bara fortsätta trycka på hela vägen och den insatsen är det ingen i kvällens startfält som gör om. Ikväll är det 2140m som gäller vilket jag tycker är ett plus, och med tanke på hur han bara ångade på senast är jag inne på att man sköljer över samtliga här ikväll och Hevin Boko är ett spikförslag. 

V75-2 

Även 10 Prosecco såg ut som en rund miljon senast. Han kommer med två raka segrar i bagaget och insatsen senast var häftig. Han vann överlägset med krafter kvar och såg ut som en tickande bomb hela vägen. Sista 1000m klickades på 10,6 och Prosecco håller toppform inför dagens start. Det ska dessutom kryddas med barfota runt om återigen och även om utgångsläget inte är helt optimalt är man i min bok ett bra spikförslag till 29%. 

V75-3

Här vill jag lyfta fram två skrällar. 9 Esprit Sisu som har tagit fina steg sedan han kom till Daniel Wäjersten och håller fortsatt bra form. Detta är en individ som stått för flera bra prestationer på slutet och skulle det bli tempo på tillställningen idag kommer man kunna fälla många den sista biten. 

Nämner även 4 Gareth Boko som stod för en bra avslutning så sent som i lördags och visade då att formkurvan är stigande. Gareth Boko är farlig på speed och får man smyga med i de rätta ryggarna här kommer man flyga snabbt över upploppet. 

V75-4

6 Ottilia Fri Stark är mitt drag i detta öppna lopp. I den senaste starten avslutade man 10,5 sista 800m på V75. Detta är en individ som idag kan få en spårsnål resa invändigt och med lite klaff längs vägen kommer man kunna fälla många tillslut. Formen är bra och till 6% är detta en tidig skräll för mig. 

V75-5 

3 Admiral As till 80%!? Det är bara att försöka fälla. Oavsett att kapaciteten är skyhög för klassen så är galopprisken samt att man har en lång säsong bakom sig något man måste ta hänsyn till idag. Som storfavorit i en jackpot-omgång gör jag min plikt och jobbar bort honom. Detta trots att jag är medveten om att sgerchansen är hög felfri.

V75-6 

Här vill jag också lyfta fram två skrällar. 

10 Moses som ikväll gör Gör femte starten för Håkan K Persson. Han ser bättre och bättre ut för varje start och senast blev det en säker seger tillslut. Idag är motståndet klart bättre men till låg procent är detta en individ man inte ska nonchalera om man tar några streck. 

1 Xanthis De Roi som kommer med formen på topp. Han har stått för flera bra prestationer på slutet och har idag ett spännande utgångsläge. Får troligtvis förlita sig på turen då man inte kan hålla upp innerspåret men till lågo procent kan det bli farligt att lämna  Xanthis De Roi utanför kupongen vid gardering. 

V75-7 

Tidig för mig i den avslutande avdelningen är 12 Gaylord Am. Detta är en femåring som gjort allting det mesta rätt här på slutet. Han kommer med tre raka segrar på kontot och detta är en individ som tål att göra grovjobb själv. Även om utgångsläget inte är det bästa så är kapaciteten hög hos Gaylord Am. Utan för mycket strul längs vägen kommer man kunna fälla många den sista biten.

För den som gillar mina tankar finns det chans att vara med i systemet genom att klicka här. 

På återhörande @TravBerra