Vichyns

LHC – Skellefteå

Efter två händelserika bortamatcher vänder det hem till Saab Arena för Linköping där de tar sig an Skellefteå under tisdagskvällen.

Spel: Över 5.0 Mål
Odds: 1.94
Spelbolag: Coolbet

📌 Rygga med 100% upp till 500kr i bonus HÄR!

Första slutspelsmatchen sen 17/18 började på värsta möjliga sätt. 03:06 på tavlan och 3-0 i baken. Vad händer??? Det var ungefär så tankarna gick hos fans och tv-tittare i det första mötet mellan lagen, men det skulle bli match av det. En timeout senare och Linköping lyckades starta om matchen och spelade sedan två av sina bästa bortamatcher för säsongen. När vi sedan summerar de två mötena, så kan vi till och med säga att de har varit det bättre laget. Men kammat noll. Det är såklart lite skrämmande, med tanke på att Skellefteå inte spelat speciellt bra och har ett par nivåer till i sig, samt en Andreas Johnson på väg tillbaka.

Till tisdagens match har jag fastnat för överspelet och då snackar vi såklart en 5.0-lina. Oddset 1.94 är ett par punkter högre än de 1.78 och 1.84 som de två första mötena stängde i. Här har vi dessutom uppsidan i att Skellefteås kanske bästa offensiva spelare i nyss nämnda Johnson tränade för fullt under måndagen och mycket väl skulle kunna finnas med i lineupen.

Sett till de första mötena så är det ganska märkbart i defensiven att Skellefteå är lite uttunnade här. Jag har svårt att se att Linköping  skulle kommit åt dom på det här sättet med Pudas och Forsfjäll i laguppställningen. Utöver det så kommer Linköping mest troligt att vilja gå fram ännu mer hemma i Saaben där man skördat stora framgångar i år och det kan komma att öppna upp matchen lite extra.

lhc skellefteå

Lets go goals!

// Timman

Chatta