Fotboll-superettan-speltips

Ljungskile – Norrby

Ljungskile – Norrby 

Mer än halva Superettan-säsongen har nu avverkats. För nykomlingen Ljungskiles del börjar nu goda råd bli väldigt dyra. Bara AFC är sämre för tillfället och Umeå samt Dalkurd har fått en liten lucka till bohuslänningarna i bottenstriden. På Skarsjövallen verkar Björnen funnit ett spel med stor potential. Ett spel som hjälper LSK i klätterjakten. 

Från himmel (2-1-seger mot Akropolis hemma i förrförra omgången) till helvetet (0-4 i baken mot Örgryte häromsistens). Det är snabba och jobbiga ryck för spelarna i Ljungskile likväl som stab och supportar. Nykomlingen är rejält ojämn och behöver stabilisera sitt spel för att ge sig själva chansen att greja spel i Superettan kommande säsong. Faktum är att Wålemarks mannar inte vunnit utanför Skarsjövallen ännu. Skönt värre för Sportklubben därmed att det nu vankas hemmamatch mot Norrby. Hemmavid är det ett tämligen stabilt Ljungskile vi kan skåda och sett till de fem senaste bataljerna finns bara en torsk noterad. Med andra ord ska vi kunna förvänta oss att värdarna kan utmana ett Norrby som inte alls är speciellt märkvärdiga. 

Gästerna reser nordväst med fyra raka bortamatcher utan segerjubel och när lagen spelade mot varandra på Borås Arena i juli blev det delad pott (2-2) efter Krasnicis sena kvittering för NIF. Boråsarna har dessutom inte vunnit en gräsmatch sedan 28:e juni och känslan är att den trenden håller i sig. Coolbet ståtar med ett drömlikt odds om 1.91 vad gäller spelet “pengarna tillbaka vid oavgjort” Ljungskile. Detta är riktigt fint och kommer med all sannolikhet krypa neråt när vi närmar oss spelstopp. För den än mer djärve kan Ljungskile rak till 2.70 också på Coolbet testas. 

Spelstip: Ljungskile – Norrby , Ljungskile DNB, odds 1.91

Spelet hittas hos Coolbet