Vichyns

Los Angeles Kings

Riktigt smaskig poänglina på Los Angeles Kings!

Kings var ett av lagen som överraskade mest förra året. Jag gick i alla fall och väntade på att rushen skulle avta lite, men de höll i hela vägen och landade in på 104 poäng och en femteplats i Western Conference. Kopitar fortsatte att leverera på en mycket hög nivå, Fiala kom in och fixade mycket av de offensiva problem man haft tidigare och vår svenske superstjärna Adrian Kempe nätade hela 41 gånger.

Vad har hänt under försäsongen?

För det första så hade man satt sig lite i klistret på målvaktssidan. Man signade Cal Petersen till ett 3x$5M kontrakt för tidigt med facit i hand. Men med lite kreativitet så lyckades man bli av med kontraktet i en 3-vägs trade med Columbus och Philly.

Nu sitter man istället med stabile och rutinerade Cam Talbot, Phoenix Copley som avslutade bra förra säsongen och David Rittich. Det kan definitivt inte bli sämre än förra årets cirkus.

Noterbara spelare man har tappat är Vilardi, Iafallo och Sean Walker. Smygtunga tapp måste jag säga. Men å andra sidan har man signat blytunga Pierre-Luc Dubois och förlängt med backen Vladislav Gavrikov, som kom från Columbus i slutet av förra säsongen.

Det byter att man helt plötsligt har en centersida med Kopitar, Dubois och Danault. En av ligans absolut bästa. En otrolig lyx.

Totalt sett så ställer man ett bättre lag på benen i år än i inledningen av förra säsongen. Dessutom har många lag i väst blivit aningen sämre, eller är inne i en rebuild (Arizona, Chicago, San José, Anaheim). Så det finns fler poäng att hämta i år. Sen kan man såklart argumentera för att de sprang lite för bra förra året när man plockade 104 poäng.

Ett riktigt fint spel!

Nu har Coolbet ställt ut en poänglina på 96.5 och det ska väl i alla fall vara en 100-poängslina. Så vi får alltså 3.5-4 Poäng gratis här. Riktigt smaskigt och vi slår till direkt!

Speltips: Kings över 96.5 poäng till 1.91 hos Coolbet

Los Angeles Kings

Mvh,
Timman