Speltips

Spelstopp: 22 november 14:29
Odds: 8.05
Spel: Trippel
Oddset | Dagens Trippel | Speltips

Magi i Premier League

Tre bidrag från Premier League förgyller söndagens trippel. Brendan Rodgers listiga rävar med Jamie Party Vardy längst fram bör kunna stå upp bra mot ett kraftigt skadeskjutet Liverpool på Anfield. Kan det till och med bli den första hemmaförlusten i Premier League för Jürgen Klopps maskin sedan 2017?

Spelstopp: 14:59

1. Sheffield United – West Ham: Bortaseger @ 2,41

Sheffield United går en tuff säsong tillmötes. Chris Wilder har inte alls lyckats bygga vidare på fjolårets succésäsong. Min känsla är att United var något underskattade i fjol samtidigt som laget överpresterade. Nu har verkligheten börjat springa ikapp grabbarna från “stålstaden”.

Efter åtta omgångar har Sheffield U endast plockat en poäng, och det var mot Fulham där Wilders mannar hade marginalerna på sin sida. Inför mötet med West Ham står O’Connell, Fleck och Mousset som skadade, Egan, Stevens och Brewster uppges även vara tveksamma till spel.

West Ham ser klart bättre ut. Det finns både en tydligare bredd och spets hos London-klubben. The Hammers står på elva poäng efter åtta omgångar och då ska det sägas att David Moyes mannar mött väldigt kvalificerat motstånd inledningsvis.

Antonio och Yarmolenko står som osäkra till spel på grund av lättare skador. Även fast duon skulle missa den här matchen kommer Moyes kunna ställa ut en slagkraftig offensiv. Spelare som bland annat Bowen, Haller och nye Benrahma finns trots allt att tillgå.

Det smaskiga oddset på bortasegern kan jag inte motstå. I’m forever blowing bubbles!

Spel: Bortaseger @ 2,41
Tävling: Premier League
Plats: Bramall Lane
Tid: 15:00
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay


2. Leeds United – Arsenal: Leeds +0,5 @ 1,73

Charmiga Leeds United får besök av en trött Arsenal-upplaga den här söndagen på Elland Road. Här ska Marcelo Bielsas maskin jobbas in!

Patrick “Hattrick” Bamford har bevisat att han håller på den här nivån. Sju fullträffar har 27-åringen noterats för efter åtta omgångar. Som lag har Leeds presterat ojämnt men Bielsas mannar ger alltid 110 procent och någon “walk in the park” kommer det knappast att bli för Arsenal på Elland Road.

Arsenal har stått och stampat de senaste åren och årets upplaga ser medioker ut. Tre av de fyra senaste PL-matcherna har The Gunners förlorat. Närmast kommer Mikel Artetas mannar från en 0-3-förlust hemma mot Aston Villa där Arsenal såg riktigt usla ut. Trots detta målas London-klubben upp som relativt tydliga favoriter i West Yorkshire vilket undertecknad ställer sig tveksam till.

Forshaw och Berardi är fortfarande out hos Leeds, Rodrigo har dessutom fått sig en kyss av covid-19. Mer avbräck finns det dock i Arsenal som saknar Elneny, Mari, Kolasinac, Martinelli och Nelson. Det sätts av frågetecken på Chambers och Party-Thomas.

Detta är jämnare än vad oddsen visar. Pluslinan på Bielsas Leeds är kanon!

Spel: Leeds +0,5 @ 1,73
Tävling: Premier League
Plats: Elland Road
Tid: 17:30
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay


3. Liverpool – Leicester City: Leicester +0,5 @ 1,93

En annan pluslina som jag gillar är den på de listiga “rävarna” från Leicester. Att Liverpool är en maskin på Anfield känner alla till, men The Reds kommer allt närmare en hemmaförlust i PL och den här söndagen anser jag att det finns flera faktorer som talar för gästerna.

Liverpool har likt många andra topplag inte gett något förtroendeingivande intryck inledningsvis. 2-7-förlusten mot Aston Villa var ett sällsynt bottennapp från Jürgen Klopps rödklädda manskap. Dock ska det sägas att formen var gryende innan uppehållet.

Inför söndagens batalj ser Klopps trupp extremt skadeskjuten ut. Med Trent, Gomez och Van Dijk på skadelistan blir såklart defensiven rejält reducerad. Thiago, Fabinho och kaptenen Henderson uppges också vara tveksamma till spel, dessutom har Salah passat på att gå på bröllop och således drabbats av corona under landslagsuppehållet.

Ett b-betonat Liverpool ska såklart Leicester kunna hota. Leicester gillar att ligga på rulle och kontra och Brendan Rodgers “rävar” gick som tåget innan uppehållet. En formstark Vardy längst fram kommer med all säkerhet att sätta Alisson på stora prov den här kvällen. The Foxes tar poäng!

Spel: Leicester +0,5 @ 1,93
Tävling: Premier League
Plats: Anfield Road
Tid: 20:15
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay


Trippeln

Sheffield United – West Ham: Bortaseger @ 2,41
Leeds United – Arsenal: Leeds +0,5 @ 1,73
Liverpool – Leicester City: Leicester +0,5 @ 1,93

Totalt odds: 8,05

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gambling Cabin © 2020 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00