Speltips

Spelstopp: 21 november 15:59
Odds: 8.26
Spel: Trippel
Oddset | Dagens Trippel | Speltips

Mixad lördags-trippel

Tripplarna gick starkt under Nations League men klubblagsfotbollen från Europas finaste salonger är ändå extremt välkommet. Denna lördagen riktas blickarna mot England, Italien och Spanien där tre starka favoriter har identifierats. Nu är det dags för pollettregn!

Spelstopp: 15:59

1. Aston Villa – Brighton: Aston Villa -0,5 @ 2,24

Giganten må anse att Brighton är ett superstreck på Stryket, men på oddsmarknaden är värdet på andra sidan.

Det är lätt att charmas av Graham Potters Brighton. Spelmässigt imponerar de så kallade “fiskmåsarna” men Potter har svårt att omvandla spelet till poäng. Min känsla är att det saknas spets i den sista tredjedelen och här sätts det ett litet frågetecken kring dirigenten Trossard (höftskada). Argentinaren Mac Allister är även osäker till spel.

Aston Villa är ett av de lagen som imponerat mest så här långt. I mitt tycke har Grealish varit seriens bästa spelare, nya tillskott som Barkley och Watkins har dessutom fallit ut väldigt väl. Närmast kommer Villa från en urstark 3-0-seger borta mot Arsenal.

En relativt jämn match bör vara att vänta, men Villas individuella spets tror jag fäller avgörandet. Grealish och Watkins löser biffen hemma i Birmingham!

Spel: Aston Villa -0,5 @ 2,24
Tävling: Premier League
Plats: Villa Park
Tid: 16:00
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay


2. Spezia Calcio – Atalanta: Atalanta -1,5 @ 2,12

På den Apenninska halvön är en reaktion från Atalanta att räkna med.

Innan uppehållet gick Atalanta trögt. Dubbelarbetet med Champions League har kostat kraft så uppehållet kom helt klart lägligt. Nu när Gian Piero Gasperinis blåsvarta maskin reser till Emilia-Romagna och Cesena ska Bergamo-klubben kunna lösa en komfortabel trepoängare.

Serie A-debutanten Spezia är ingen superstark nykomling. De senaste prestationerna har förvisso varit lovande från de vitsvarta men mot ett utvilat och revanschsuget Atalanta ska inte Spezia räcka till, i synnerhet inte då Vincenzo Italiano har en hel drös av bortfall. Åtta spelare står som skadade inför det här mötet, däribland lagets bästa målskytt Andrey Galabinov. Dessutom har kroaten Martin Elric drabbats av covid-19.

Eftersom Stadio Alberto Picco håller på att byggas om tvingas Spezia spela sina matcher i Cesena för tillfället, så någon hemmaplansfördel är det inte tal om. Viss klasskillnad ska det även vara mellan klubbarna och med tanke på Spezias väldfyllda sjukstuga bör Atalanta lösa tre bekväma poäng i Emilia-Romagna.

Spel: Atalanta -1,5 @ 2,12
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Dino Manuzzi
Tid: 18:00
TV: Cmore Live, Cmore


3. Sevilla – Celta Vigo: Sevilla -0,5 @ 1,74

Trippeln tas i mål på den Iberiska halvön där Celta Vigo gått kräftgång hela hösten.

Celta Vigo har varit en enorm besvikelse så här långt. Blott en seger har det blivit efter nio omgångar av La Liga. Detta har lett till att Oscar Garcia fått sparken och ersatts av argentinaren Eduardo Coudet. Att kräftgången ska brytas i Andalusien ser jag som föga troligt.

Europa League-specialisten Sevilla har inte heller haft någon lyckad höst men hemma på Ramón Sánchez Pizjuán är andalusierna alltid pålitliga. Här har Julen Lopeteguis grabbar vunnit fyra av de fem inledande matcherna den här säsongen.

Med spelare som Navas, Ocampos och Rakitic finns det såklart stor potential i Sevilla och hemma på Ramón Sánchez Pizjuán bör ett blekt Celta vara en munsbit. Detta vinner Lopeteguis andalusier!

Spel: Sevilla -0,5 @ 1,74

Tävling: La Liga
Plats: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
Tid: 18:30
TV: Sportkanalen, Cmore Fotboll, Cmore


Trippeln

Aston Villa – Brighton: Aston Villa -0,5 @ 2,24
Spezia Calcio – Atalanta: Atalanta -1,5 @ 2,12
Sevilla – Celta Vigo: Sevilla -0,5 @ 1,74

Totalt odds: 8.26

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gamblingcabins integritetspolicy – GDPR

Gambling Cabin © 2021 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00