EM-Borg-Rekar

Nederländerna – England

Oddsmarknaden spår väldigt målsnålt – måste synas!

Event: EM 2024
Match: Nederländerna – England
Spel: Över 2.0 mål asian @ 1.99
Spelstopp: Onsdag 10 juli, kl 21.00.

📌  Hämta upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) att rygga med på bet365 HÄR!


Andra semifinalen. Tycker inte det känns som Nederländerna är värda en finalplats. Tycker inte de har laget för en finalplats. Kom trea i gruppen och fick en smörlottning. Tror de hade torskat mot Österrike i en kvartsfinal. Nu är de i alla fall här.

England är på pappret ett potentiellt finallag. Som de har spelat, nej, inte värda en finalplats. Southgate kväver spelarna med sin game plan första 65 minuterna i matcherna. När laget kommer i trångmål och tränaren tvingas vidta åtgärder så är det spelarna som löser situation med sin skicklighet, coachens Plan B.

Nu är de i alla fall här. Ett av lagen kommer spela final och med tanke på hur nedre halvan har sett ut och de tuffa matcherna lagen fram till final på övre halvan har haft så kan mycket väl något av dessa två lyfta bucklan på söndag på grunda av fräschare ben i match 7 på en månad.

Hoppas att England tar denna semi och att någon av Spanien eller Frankrike vinner finalen på söndag.

England har gjort fyra mål på ordinarie tid. De två målen i knock out-fasen har kommit i 80:e och 90+5. I den här matchen kan de inte vänta till kvarten kvar av matchen. Bellingham är inte i superform efter året med LaLiga, CL och pressen det här mästerskapet inneburit. Dock fick vi prov på hans signum, göra viktiga mål i slutet av matcherna. Slovakien-bissan var fin, men han måste upp ett snäpp, spelmässigt. Kane är direkt dålig. Trodde han var kvar på plan senast för att slå straff senast. Mycket förvånande att han då klev av tio minuter kvar av förlängningen. Toney tog över hans roll på bästa sätt.

Foden kommer heller inte till sin rätt. Palmer har visat sig varit en vitamininjektion när han väl får speltid och hela den här truppen är ju offensivt lagd. Tror inte vi får se en HELT annorlunda anfallsfotboll av England, men de är ju det bättre laget så dessa förändringar kanske kommer tidigare i matchen av ordinarie tid. Sakas form kommer smygandes och han har börjat spela på det sätt han trivs bäst med. Kvittering senast och lättnaden av att sätta straffen kommer göra han ännu bättre till den här matchen.

Det orangea laget har satt sig, hela backlinjen fungerar bra i det offensiva spelet tillsammans med Simons som mittfältsresurs. Senast fick ju även de Vrij näta och Dumfries varit med upp i många anfall under turneringen. Men när de sätts under press ser det allt utom lugnt ut. Man minns de tre baklängesmålen mot Österrike och vid andra matchtillfällen där varit hönsgård och underbemannat bakåt.

Rumänien i 1/8-finalen blev ju en räkmacka. Borde man inte gjort det bättre mot Turkiet om man nu ska vara ett lag för finalen? Koeman älskar ju Depay, men här finns ju back up i Weghorst som blivit super sub. Gapko chans bli målkung. Resurserna bakåt är ju också fina i van der Ven och Frimpong.

Oddsmarknaden tror onekligen det här blir en jämn och tillknäppt historia. Svårt att döma ut den analysen. Dock feeling att coacherna kommer använda något av sina ess i rockärmen tidigt under ordinarie tid för att förändra/överraska motståndaren.

Tror på England, men tycker inte oddsen på ordinarie 90 minuter är tillräckligt attraktiva. Det som lockar mig är Överspel då linan ligger så lågt.

Som mitt grundspel pre match väljer jag att spela Asian Odds Över 2 mål (insatsen tillbaka på exakt två mål) till 1,99 hos Bet365 vilket jag tycker det finns ett klart spelvärde i.

Blir det så tillknäppt som det spås så kommer ju mållinan live vara 1.5 mål efter en halvtimmes spel. Vi vet ju hur de här lagen agerar när de väl kommer i underläge så då kommer det bli livlig trafik i båda riktningar. Kommer ett mål i första halvlek sitter man fint på det.

Tänk på att de flesta bolag har högre återbetalningsprocent ju närmare kickoff.

📌  Hämta upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) att rygga med på bet365 HÄR!