Panelen Stryktipset Jackpot

Panelen – Helgens drag på Stryktipset

Veckans Panel är tillbaka med sina spikar och drag. Kika vad de fyra panelmedlemmarna har att säga om veckans stryktipskupong. Trevlig helg!


Hyltan
“Guldgrävaren från Jönköping!”

/ Viktor ”Hyltan” Hylten

🔨 Helgens Spik: Arsenal

Det luktar 12-rätters lång väg under lördagen. Arsenal kommer från en gedigen insats hemma mot Sevilla under onsdagens Champions League och här tror jag att Artetas mannar fortsätter på inslagen väg. Burnley är inte ligans sämsta lag men nära inpå och spelar oerhört naivt vilket också speglar sig tydligt i resultatraden och mot ett ”Gunners” som fortsatt behöver pricka formen så räcker ”The Clarets” inte till. Ettan är inte rolig men väldigt trolig på Emirates!

🔍 Helgens Drag: Sheffield Wednesday

Ugglorna från Sheffield har haft det tungt efter uppflyttningen föregående säsong. Endast en seger såhär långt på säsongen och jumboplatsen är ett faktum, men denna kom dock under senaste hemmamötet mot Rotherham och här gillar jag värdarnas chans för ytterligare en trea när ett formsvagt Millwall kommer på besök. Gästerna från London är inte att känna igen detta år och The Den som varit ett fort under alla år har stora hål i muren. Senaste föll ”Lejonen” tungt men rättvis i slutminuterna mot Southampton och på bortagräs är Millwall sällan något att hänga i granen. Värdarna har plockat poäng i tre av de fyra senaste hemmamatcherna och Bannan & co ska agera favoriter hemma på Hillsborough!

📍 Mina andelar hittar du här!


timman
“Den schweiziska armekniven”

/ Timothy ”Timman” Härold

🔨 Veckans spik: ”Reducerings-spiken”

För att det ska bli några pengar i helgen så är det såklart viktigt att vi fäller någon eller några av de större oddsdfavoriterna. Därför kommer jag att med mitt reducerade system i helgen köra en variant som jag skarpt gillar. Jag kommer fylla i en helgardering på Arsenal, Man United och Watford. Sen kommer jag att sätta kravet att exakt 2 av dessa storfavoriter ska vinna. Det blir i princip samma sak som att på ett matematiskt system spika två av dom och köra X2 på den sista. För det är extremt rimligt att minst två av dom vinner, men för att vi ska få utdelningen att vandra uppåt, så har vi inte råd med att alla tre vinner.

📍  Vill ni testa att reducera så kan ni göra det här

🔍 Veckans drag: West Bromwich

Jag väljer att gå emot Southampton här. Jag är rätt säker på att det blir en bekväm spik att ta för många systembyggare där ute som vill fälla de större drakarna och jobba utdelning den vägen. Denna kommer sakta men säkert bli överstreckad när vi närmar oss inlämning och kanske till och med den mest överstreckade. Här slår vi till på X2 och ställer oss på bortastå!

📍 Mina andelar hittar du här!“Stugans ensam vinnare på Europatipset för 1.6 miljoner kronor!”

/ Lucas ”Burre” Burns

🔨 Helgens Spik: Watford

Watford är inte den mest imponerande spiken jag har satsat på. De har varit en besvikelse och ligger för tillfället på en 16:e plats. Det har varit målsnåla och tighta matcher för Watford, och de tenderar att antingen spela oavgjort eller vinna med endast ett mål.

De ställs mot Rotherham, som är otroligt svaga på bortaplan och är ligans klart sämsta lag på resande fot. Watford måste helt enkelt ta tre poäng här. Jag ser bara att Watford vinner och fortsätter klättra i tabellen.

🔍 Helgens drag: Middlesbrough

Boro har lagt den dåliga starten bakom sig och är helt klart i form nu. Senast blev det en match som gick fram och tillbaka och kunde ha slutat hur som helst. Annars har det varit nästintill felfritt, och Carricks lag ser riktigt stabilt ut. Å andra sidan har vi Leicester, som är ligans bästa lag med den bästa truppen, men jag tror att det kan vara läge för poängtapp.

Boro kommer vara riktigt taggade att besegra ligaledarna på hemmaplan, och jag tror att det
här kommer bli en jämn och underhållande match!

📍 Mina andelar hittar du här!


Greven
“a.k.a Miljonmannen, satte Stryktipset för 1,2 miljoner!”

/ Matte Mr.Nocco

🔨 Helgens spik: Newcastle

Skatorna från Newcastle förlorade med 2-0 i Champions League borta mot de svartgula, Dortmund. Här saknades också Almiron och Gordon, men som borde vara tillgängliga i helgens match borta mot Bournemouth. Newcastle har tidigare från dubbla starka vinster, 3-0 mot United i cupen och 1-0 mot Arsenal i ligan.

Bournemouth kommer från dubbla förluster, 1-2 mot Liverpool och senast 6-1 mot Man City. Inte mycket att göra på dessa motståndare i och för sig, men det har inte sett så ljust ut annars heller, som tabellen visar, plats 18 mot Newcastle plats 4.

Trots halvdana prestationer på bortaplan för Newcastle, så tror jag att skatorna är några nummer för stora för körsbären. Newcastle löser detta och jag spikar tvåan!

🔍 Helgens drag: Luton

Manchester United tar emot Luton på Old Trafford. Ångestmöte för United, tycker jag man kan kalla det då de bara måste börja ta poäng. Luton stod upp mycket bra förra helgen hemma mot Liverpool där de lyckades ta med sig 1 poäng i bagaget, där det länge såg ut som en vinst men där Luis Diaz kvitterade i slutet av matchen.

United, senast mot Köpenhamn och förlust, ännu en gång. United vann förvisso mot Fulham för en knapp vecka sedan men den segern var inte självklar. Fulham stod upp bra och det blev ”bara” en 0-1 vinst för Eric Ten Hags gubbar.

United ska såklart vara favoriter hemma på Old Trafford, men jag tror inte att de kommer springa hem detta enkelt, så jag helgarderar från start och jobbar in en skräll.

📍 Mina andelar hittar du här!

Chatta