StryktipsPanelen

Panelen – Spikar och drag på Stryktipset

Vi har en mixad kupong som gubbarna hugger tänderna i denna vecka! Premier League, Championship och Allsvenskenskan. Här hittar ni Panelens gemensamma system.

Här kommer veckans spikar och drag på stryktipset!


Hyltan
“Guldgrävaren från Jönköping!”

/ Viktor ”Hyltan” Hylten

🔨 Helgens Spik: QPR

QPR såg ut att klara kontraktet med bekvämlighet efter Cifuentes tillträde, men började slappna av alldeles för tidigt och måste återigen hitta vinnarspåret för att inte dras ner i djupet. Ypperligt läge att göra så mot ett mentalt slutkört Preston. Värdarna kommer från tre sämre resultat där semestern redan fanns i tankarna. Här väntar jag mig dock att Martí har väckt liv i Willock och company och med motivationen i ryggen så gillar jag verkligen Bengas gängs chanser till tre pinnar. Preston har gått på två raka knockouts och är avhängda från playoffen, Karibien-kryssningarna är redan i huvudet hos ”Prästkragarna” och ettan får fullt förtroende under lördagen.

🔍 Helgens Drag: : Wolverhampton

Arsenal kommer från en riktigt iskall vecka där superoffensiven inte har lyckats hitta nätet. Först uttåg från Champions mot Bayern (1-0) och innan dess en rejäl landmina med 0–2 hemma mot Villa. Arteta håller tummarna för andra andningen, men mot ett lurigt Wolves tror jag inte ”Gunners” går säkert. ”Vargarna” har stått för en fullt godkänd säsong och trivs i denna typ av matcher där man får ligga på kontring och såra med finess och fart. Cunha och Hwang är tillbaka till detta möte och det är oerhört viktigt för värdarnas spets och här får ett skakat Arsenal se upp. Alla tecken är ett måste på Molineux!

📍 Mina andelar hittar du här!“Stugans ensam vinnare på Europatipset för 1.6 miljoner kronor!”

/ Lucas ”Burre” Burns

🔨 Helgens Spik: Birmingham

Nedre delen av championship är sjukt tajt och varje poäng kommer förmodligen vara vital ända in i sista omgången. Sjukt spännande för oss och sjukt nervöst för lagen som slåss för sin överlevnad. Rotherham är avhängda och kommer med all sannolikhet åka ner. Birmingham ligger precis över strecket och med få matcher kvar behöver de ta poäng och detta är ändå ett ypperligt läge mot seriens sämsta lag. Argumenten emot är att Rotherham kan spela avslappnat med brums förmodligen är på helspänn. Ännu ett argument är att om det är någonstans Rotherham visar upp någon form av fotbollskunnighet är det på hemmaplan. Här får man hålla koll på procenten också. Seglar Birmingham iväg välkomnas garderingar men just nu till 56% är den klart godkänd!

🔍 Helgens drag: Bristol City

Här är det såklart att Norwich är favoriter och har goda chanser att vinna. Och ja de går som tåget på hemmaplan. Men om det är något lag som historiskt trivs med en sådan uppgift så är det 100% Bristol City. Jag har nu lagt stryktips-andelar i ett par år och om det är någonting som har känts som konstant så är det: 1. Bristol har alltid nära till en skräll, oavsett vilka de möter. 2. De ligger alltid på 12e plats 3. Har man inte med dem som skrälltvåa på sin kupong blir man ofta bränd. Summa summarum så går jag historiska personliga erfarenheter samt att Bristol har imponerat nu på slutet. Norwich har även en plump i sig och den ska jobbas in nu på lördag!

📍 Mina andelar hittar du här!“a.k.a Miljonmannen, satte Stryktipset för 1,2 miljoner!”

/ Matte Mr.Nocco

🔨 Helgens spik: Malmö FF

Omgång 4 ska spelas i den skånska huvudstaden, när Malmö tar emot Västerås. En match där Malmö på förhand är väldigt stora favoriter, cirka 1.25 på oddset. Det är en match som bara kan sluta på ett sätt, av det man har fått se i de tre inledande omgångarna. Malmö FF har tre av tre segrar, med en målskillnad i 11-1 och spelar på en helt egen nivå, där Henrik Rydström har växlat upp ytterligare en växel från ett starkt förra år. Det har varit komfortabla segrar, där motståndarna har haft väldigt lite att säga till om. Malmö möter Djurgården på torsdag nästa vecka och även om Malmö skulle rotera denna helgen finns det spelare som kan starta som Taha Ali, Sören Rieks, Otto Rosengren m.fl.

Västerås har haft det svårt med att plocka poäng under inledningen av säsongen. Det är 3 matcher, 0 poäng och 0-3 i målskillnad. I matchen mot AIK var man det bättre laget i stora delar av matchen och skapade flera målchanser, men släppte oturligt in och förlorade. Match nummer var det dags för hemmapremiär mot Elfsborg och även där övertygade man väldigt länge men brände en straff i andra halvlek, innan Elfsborg avgjorde matchen med ett konstmål och förlust även där. Sen kommer vi till match 3 och där var det galet.

Västerås hemma igen mot Halmstad. Halmstad gör 0-1 i minut 4 och sedan är det total dominans av Västerås med 75-25% bollinnehav, 15-2 i avslut och 2.97 xg vs 0.37. Västerås missade även en straff och matchen slutade 0-1 Halmstad. Västerås har gjort bra prestationer men kan verkligen inte göra mål. Att åka till Malmö och försöka ta poäng blir inte enkelt med allt i bagaget mot ett Malmö som bara krossar allt. BANKETTA!

🔍 Helgens drag: Chelsea

Med en väldigt lång text om spiken ska jag försöka hålla mig lite kortare i denna delen av panelen. Chelsea spelade ut Everton och vann med 6-0 tidigare i veckan, där Cole Palmer fortsätter att glänsa med 4 mål senast. Chelsea är inne i en väldigt bra period, där senaste förlusten kom mot Liverpool i EFL cup för snart 2 månader sedan. Spelet ser bättre ut och Stugans anställda Adam, som för övrigt gled på ett bananskal i Bowlingfinalen på eventet i Linköping förra helgen, har funnit ett lugn under matcherna.

Manchester City står som motstånd och med 120 minuter fotboll i benen från kvartsfinalen och uttåget mot Real Madrid i onsdags kommer man till denna match med mindre tid för vila. Jag tror att det kommer att märkas av, där Chelsea har allt att vinna. Jag tror att Chelsea är piggare och är värda att ha med på kupongen.

Matchen på lördag spelas även på Wembley, så hemmaplansfördelen för City försvinner här vilket gör att ingen påverkas av att spela på hemmaplan. Om värdet försvinner på Man City tar jag bort ettan på “Mattes red 78kr” system, om det blir värde på ettan så helgarderar jag.

📍 Mina andelar hittar du här!

Lycka till i helgen med stryktipset!

Chatta