StryktipsPanelen

Panelens bästa spikar & drag på Stryktipset

Tips SM rullar vidare och gubbarna har återigen fattat pennan för att gå igenom sina bästa drag i de tretton matcher som stryktipset erbjuder.


Hyltan
“Guldgrävaren från Jönköping!”

/ Viktor ”Hyltan” Hylten

🔨 Helgens Spik: Sunderland

Sunderland har inte haft en spikrak start under Michael Beales styre, men formen pekar uppåt och här tror jag att ”The Black Cats” ska ha goda chanser att plocka tre pinnar. Senast det begav sig löste de rödvita en tung kvittering i 83:e mot Boro på bortagräs och dessförinnan slogs Stoke tillbaka komfortabelt (3-1). Unga duon Clarke/Bellingham håller hög Championship-klass och ska väga tungt mot ett bortasvagt Plymouth.

De grönklädda gästerna har gjort en resultatmässigt stark säsong som nykomlingar, men det spelet är som natt och dag på hemma kontra bortaplan. Gästerna är ligans tredje sämsta bortalag och kommer dessutom från en blytung 4-1 förlust mot Leeds som krävde förlängning. Plymouth blir synade återigen och alla poäng stannar i norra England!

🔍 Helgens Drag: Brighton

Spurs spelar en oerhört framåtlutad och ibland något naiv fotboll under Big Ange. En fröjd för ögat och effektivt när det klaffar, men mot ett skickligt Brighton så tror jag att detta kan stå dem dyrt. De gästande fiskmåsarna har verkligen etablerat sig som ett lag för den övre halvan under De Zerbis styre och högsta nivån är oerhört hög hos Mitoma och Co. Lägsta nivån har däremot gjort sig påmind flertalet gånger också, vilket inte minst syntes i chockförlust mot Luton (4-0).

Här tror jag dock att vi får se en matchbild som passar gästerna som handen i handsken. Ferguson, Buonanotte och inte minst stekheta Joao Pedro kommer få sina chanser att såra på djupet. X2 får mitt förtroende!

📍 Mina andelar hittar du här!“Stugans ensam vinnare på Europatipset för 1.6 miljoner kronor!”

/ Lucas ”Burre” Burns

🔨 Helgens Spik: Liverpool

Jag sticker inte ut hakan direkt här, men jag anser att Liverpool kan vara en smart spik på lördag. Det behövs ingen överdriven användning av tecken, och på en relativt favorittung kupong tror jag att det är klokt att fördela garderingarna på andra matcher. Matchen mot Arsenal var inte särskilt vacker från Liverpools sida, men här på Anfield mot ett svagt Burnley förväntar jag mig inga konstigheter.

Spikad etta!

🔍 Helgens drag: Brentford

Wolves flyger högt efter segern mot Chelsea, men här tror jag att de får komma ner på jorden när de tar emot Brentford. Brentford har utmanats hårt på sistone men visar ändå glimtar av hög kvalitet. Med Ivan Toney i spetsen kommer The Bees göra livet tufft för Wolves, och jag föredrar att få med så många tecken som möjligt här.

📍 Mina andelar hittar du här!“a.k.a Miljonmannen, satte Stryktipset för 1,2 miljoner!”

/ Matte Mr.Nocco

🔨 Helgens spik: Newcastle

Vi bjuds på en 12 rätters kupong när Liverpool vara vinner mot Burnley. Denna texten är dock fördel Newcastle, som jag tror hämtar en 3 poängare när de åker till Nottingham. ”Skatorna”, smeknamn för Newcastle åkte nästan på däng mot Luton förra helgen, men räddade den matchen med 4-4 sent i matchen och fick med sig en poäng. I den matchen spelade man däremot utan en renodlad anfallare, där Gordon tog sig an den platsen. Callum Wilson verkar dock vara tillbaka inför lördagens fight vilket är bra och tar den positionen.

Innan Luton matchen så vann man starkt borta mot Aston Villa med 1-3 och det är starkt, sett till Aston Villas starka hemmafacit denna säsong.

Nottingham står på andra sidan, som i sin tur fick med sig en poäng i förra helgens möte mot Bournemouth. I dagarna fick de däremot en lång kväll. 120 minuter spelades i en match mot Bristol City i FA cupen och det tror jag sätter spår i kroppen, när de ställs mot ett utvilat Newcastle.

Ett i grunden bra mycket starkare lag i Newcastle, vinner mot ett trött Nottingham där värdet även verkar bli bra till höger. Spiktvåa i East Midlands!

🔍 Helgens drag: Sheffield United

Många tänker nog redan när de ser ”Sheffield United” som veckans drag som galet. Ja, jag vet. Men jag kan verkligen inte släppa att de nog kan göra en bra prestation här och de måste göra det för att ha någon typ av chans för att klara kontraktet. Det finns en offensiv, med en het Brereton Diaz som ändå lyckats näta det senaste.

Nu möter dom Luton, som gått på vatten de senaste matcherna, men 4-0 mot Brighton och 4-4 mot Newcastle. Men att de nu tvingas ta stafettpinnen och att de nu tvingas föra matchen på egen hand tror jag kan sätta käppar i hjulet.

Sheffield MÅSTE ta poäng och det passar i en match mot Luton. På Boxing Day vann visserligen Luton med 2-3 men det var då jämnare än vad svenska folket nu anser. 65% på Luton, svar nej tack!

X2 och nu sätter vi stopp för Luton!

📍 Mina andelar hittar du här!

Chatta