StryktipsPanelen

Panelens spikar & drag på Stryktipset

För två veckor sedan levererade panelen 13-rätt och 250 700kr. Förra veckan var det dags igen. Denna gång var den panelmedlemen Burre som naglade ditt alla rätt och 484 126kr på stryktipset! För att se gubbarna och gamblingcabins resultat, så kan ni kika in i skrytbåset.

Ny tag denna vecka, här kommer veckans spikar och drag på stryktipset!


Hyltan
“Guldgrävaren från Jönköping!”

/ Viktor ”Hyltan” Hylten

🔨 Helgens Spik: Spikkryss Match 9

Undertecknad tror på en oerhört intetsägande match på ”The Den” under lördagen. Millwall lyckades kriga till sig en tung trea borta mot självaste Saints (2–1). I ärlighetens namn speglade inte insatsen resultatet. Ett oerhört svag målvaktsingripande på en fast situation och en handstraff var vägen till målen och det flytet tror jag inte består utan här väntar jag mig ett trubbigt gäng lejonungar. Lördagens gäster är inte heller dem något att hänga i granen för tillfället. Fyra torsk av fem möjliga och senast tappade man in två bollar hemma mot Hudds (1–2). Playoffen blir oerhört svårlöst för ”The Hornets” och självförtroendet är kört i botten efter de senaste veckornas insatser. Ett Watford som måste hitta defensiven mot en trubbig Millwall offensiv skriker 0-0 lång väg och spikkrysset känns troligt på förhand!

🔍 Helgens Drag: Wolverhampton

Fjolårets succélag Newcastle är inte alls att känna igen och kommer från en tuff vecka. Lördagen bjöd på en rejäl lektion fotboll av Arsenal (4–1) som följdes upp av ett svettigt FA-cup möte mot formsvaga Blackburn där straffar krävdes för avancemang. Att Isak är tillbaka för de svartvita är ett plus, men här går Eddie Howes mannar inte säkert när O´Neils vargar har fått vittring. Wolverhampton har överraskat många med sin framåtlutade fotboll och den har också resulterat i en bra poängskörd. Formstarke Cunha saknas här och Hwang är ett frågetecken efter att ha klivit av i veckans cupseger mot Brighton, men kollektivet är starkt hos gästerna som tagit flera skalper mot ”Big Six” denna säsong och undertecknad tror på goda chanser för en ny sådan under lördagen.

📍 Mina andelar hittar du här!“Stugans ensam vinnare på Europatipset för 1.6 miljoner kronor!”

/ Lucas ”Burre” Burns

🔨 Helgens Spik: Swansea

Ett intressant möte i match 13 på kupongen. Swansea har en fördel här beroende på hemmaplan, men också med tanke på Blackburns nedgång i prestation på sistone. Denna matchen känns som en ganska anonym spik och jag tror inte att den kommer stäcksas upp för mycket. Det är möjligt att Swansea har något positivt att bjuda oss på efter den upplyftande bortavinsten mot Sunderland är det tydligt att Swansea är på väg uppåt och att de har potentialen att klara av en vinst mot Blackburn

🔍 Helgens drag: Birmingham

Här har vi ett intressant drag med Birmingham. Med hemmaplan och den imponerande formen de visat på sistone ser det ut som att saker börjar falla på plats. Southampton befinner sig i dålig form och det öppnar upp möjligheterna för en skräll här i mitt tycke. Birmingham har verkligen behov av att bygga på sin framgång och kommer med stor
motivation och kommer vilja visa fansen på hemmaplan vad de går för. Med den ökande formkurvan och ambitionen att säkra sin plats i ligan kommer Birmingham att satsa hårt för att ta alla 3 poäng på hemmaplan.

📍 Mina andelar hittar du här!“a.k.a Miljonmannen, satte Stryktipset för 1,2 miljoner!”

/ Matte Mr.Nocco

🔨 Helgens spik: Aston Villa

Jag gick emot Aston Villa lite för mycket förra veckan då jag trodde på Nottingham lite väl mycket. Det skulle jag inte ha gjort då Aston Villa tog hem 3 poäng ganska enkelt (4-2).

Aston Villa verkar ha hittat tillbaka lite av den form de hade i höstas och de ska inte ha några direkta problem mot ett Luton, trots att denna match spelas i Lutons hemmaborg, Kenilworth Road. Luton har gått sämre en period nu, där matchen mot Sheffield United sticker ut. Hemmaplan, torsk 1-3 och ingen vidare prestation.

Aston Villa känns bara för bra och med spelare som Watkins, Tielemans, McGinn och Bailey ska man bara ta 3 poäng mot ett för stunden iskallt och skadedrabbat Luton.

Jag tror på klasskillnad och spikar tvåan på det mesta, om procenten inte springer iväg allt för mycket!

🔍 Helgens drag: Hull

Veckans drag signerat av Matte hittar vi i match 11. Det är en match med 2 formstarka lag där Preston tar emot Hull. Båda lagen går väldigt starkt för stunden och även väldigt nära varandra i tabellen, där båda två kan ha hugg på play off-platserna. Jag gillar bortasidan mest, även om det säkert kommer att bli en jämn historia. Hull står just nu som favoriter med en marginal på 22 punkter på nollbollen (DNB) och procenten ligger på mumsiga 31 i antalet.

Preston trivs på hemmaplan där man har tagit 30 av totalt 52 poäng, vilket man såklart får ha med i sin beräkning. Hull trivs däremot bäst på bortaplan där 29 av totalt 55 poäng är inspelade och de går väldigt starkt på just bortaplan nu det senaste. Det kommer bli jämnt, men där jag på form och streck utgår från höger.

Tvåan kan chansspikas om nuvarande streck och odds ligger kvar, annars tar jag med ett kompletterande kryss som stödhjul.

📍 Mina andelar hittar du här!

Lycka till i helgen med stryktipset!

Chatta