QPR – Middlesbrough

Andra omgången i Championship!

Världens vackraste klubb tar emot en av Englands klassiska klubbar och därtill förmodade topplag, Middlesbrough.

Jag ska vara ärlig och säga att femårsplanen mot Champions har vinstvarnat lite som man säger på aktiespråk. Det verkar inte finnas ekonomin i QPR för att satsa ordentligt trots vår lagom shady ägare, Tony Fernandes. Förra året slutade i moll tyvärr, efter att ha överpresterat en stor del av säsongen. Utan större förstärkningar i truppen så bör detta bli ett så kallat mellanår, även om det alltid finns hopp om mirakel.

QPRs nya tränare Michael Beale gör sin debut som förstamanager. Han har tidigare varit bakom Gerrard i succen i Rangers och även i Aston Villa. Som supporter så vill jag ju tro att det är hela tiden han som varit geniet och äntligen kommer få visa det. Dock så blev jag lite tveksam när jag läste en intervju med honom. Jag citerar: “Most importantly, a clear defensive approach and commitment to playing that way will create more opportunities to do the things players and fans love most: attacking.”

Så Beale vill spela defensivt as fuck helt enkelt, men ändå popcorn-fotboll på ngt sätt (lol). Premiärförlusten mot Blackburn visade även på detta. Den totala xG-siffran kom inte ens upp till 0,5 totalt och R’s misslyckades helt att skapa ngt i underläge. Det är en klar kontrast till förra årets bitvisa hawaii-fotboll som de randiga spelade.

Middlesbrough spelade en tight 1-1 match i premiären mot WBA. Förra året var det bara topplagen Fulham och Bournemouth som släppte till färre chanser, men Boro skapade såklart klart färre.

Jag tror att underspel är ett fint drag här. 2,5-lina känns generöst och klipper 1,80 på Expekt!

Har du inget konto så är detta även ett perfekt lir för marknadens bästa freebet. Upp till 1500 spänn, första spelet ska vara över 1,80 i odds så får du 1500 kr att köra freebet för vare sig det första spelet missar eller sitter.

expekt freebet Middlesbrough

Rygga spelet till 1.80 här, samtidigt som du hämtar ditt 1500kr freebet!

Mvh,
Bengan