Adams Ammunition

Reading – Norwich

Klipper Norwich tidigt!

Norwich har fått upp ångan ordentligt efter en trög start och nu talar det mesta för att man snart innehar den serieledning oddsen inför säsongen antydde att man borde ha när det hela summeras.

Truppen är troligen bäst i hela ligan och nu har prestationerna på planen börjat backa upp detta. Borta mot Reading ger jag kanariefåglarna bättre chanser än oddsen antyder.

Missa inte Bethards bonus på 100% upp till 1000kr som ni kan hämta här!

Reading

Ekonomiska problem har präglat Readings senaste säsonger och någon flytt till Premier League igen lär få vänta många, många år. Ett par äldre vargar har lånats in i takt med att man inte kunnat värva och så här långt får man nog säga att Reading överpresterat kraftigt mot förhandstipsen och oddssättningarna. Tredje plats i tabellen är rejält starkt men där lär man inte förbli. En plats på övre halvan i år är en kanonprestation rentav.

När man nu möter ligans bästa lag tror jag chansen är stor att man blir isärplockade och utmålade som det man egentligen är, vilket är ett mittenlag på sin höjd.

Reading har överträffat å det grövsta hittills och den tredjepositionen man har såhär 10 omgångar in ska inte kunna hållas.

Norwich

Tung start för favoriterna har nu vänts till något positivt. Norwich pulvriserar sig fram i ligan och hade inför uppehållet 6 vinster och 1 kryss på senaste 7. Det mesta talar för att det där segertåget rullar vidare under hösten och oddsen sjunker i rasande fart på de grön-gula som uppflyttningslag.

Trots att Pukki varit skadad en del så pumpar Norwich vidare. Saregent har varit otroligt fin och målproduktionen har varit hög och stadig senaste månaderna.

Det här är ligans spelmässigt bästa lag, och truppmässigt bästa lag.

Speltips: Reading – Norwich

Innan den här matchen så möter Norwich Blackpool. Oddsen i den matchen har börjat röra sig ner mot 1.85-1.90 på Norwich och gör man en bra prestation där, så kommer oddsen här följa efter.

Jag tar helt enkelt den här tidigt då Bethard sticker ut med fint odds och jag tror på sänkta priser kring bortalaget.

Seriens bästa lag ska trots bortaplan lyckas lösa ett Reading som överpresterat grovt.

Spel: Norwich -0.5 @ 2.07 BETHARD

 

Chatta