Vichyns

Rögle – Färjestad

Vilken sjuk matchserie vi har fått bevittna så här långt och Färjestad som stod strax under 1,50 att avancera från kvartsfinalen håller nu på att bli svepta av nian Rögle. Hade man spelat Rögle ML hela vägen så hade man fått lite över 40 gånger pengarna på 4-0 i matcher. Galet!

Spel: Rögle ML
Odds: 1.98
Sajt: Expekt

📌 Rygga liret och få 100% upp till 1500kr i Freebet som ny kund här!

Nu ska vi fokusera på den här matchen och spel här och nu. Bortsett från de 5-7 inledande minuterna i Färjestad, där de kom ut flygandes, så har man sett väldigt lite av den aggressivitet i forecheckingen som man hade förväntat sig av ett lag som Färjestad. Istället är det Rögle som kuggar i på ett mycket fint sett och får Färjestads backar att se slarviga och lite långsamma ut emellanåt.

För mig har Rögle varit det klart bättre laget i 75% av det här tre matcherna och det var egentligen den senaste matcher fram till Linus Johanssons utvisning som man kan säga att FBK hade någon form av kontroll och var på väg in i matchserien. Sen tog man tre raka 2:or och bjöd på gott om chanser för Rögle att göra 3-1, innan Forsell stod för en magiskt vacker prestation vid 2-2 målet. Jag blir lite förvånad över den odisciplinen som FBK visar upp, men det är å andra sidan lätt hänt när frustrationen börjar krypa på.

Ska Färjestad ta med sig något positivt från det här, så är det ändå att man tog ett steg i rätt riktning, även om steget inte var tillräckligt stort. Frågan är nu om de orkar resa sig i match fyra eller om det bara blir för mentalt tungt. Jag tror inte att man har det i sig och på det sättet som Rögle spelar nu, med det självförtroendet och hemmaplan så blir det spiken i kistan under onsdagkvällen.

Jag spelar Rögle ML till 1.98 gånger degen hos Expekt!

📌 Rygga liret och få 100% upp till 1500kr i Freebet som ny kund här!

rögle fbk

Mvh,

Timman

Chatta