EM-Adam-Rekar

Rumänien – Ukraina

Lite för höga odds hos Coolbet!

Snortight premiär mellan Ukraina och Rumänien?

Spel: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.70
Spelbolag: Coolbet

📌  Rygga med upp till 500kr i bonus HÄR!


Coolbet ligger kvar på 1.70 medan de flesta andra spelbolag petat ner oddsen mot 1.65. Jag gillar spelet och hugger hos just nämnda spelbolag.

Premiärer brukar per se vara riktigt tighta och här har vi två av EMs mer svårspelade/defensivt inriktade lag. I synnerhet Rumänien som egentligen inte behärskar annat än att ligga lågt och kontra.

Det ser vi inte minst på Rumäniens resultat inför detta EM, där man tog 4 blytunga poäng mot väldigt kapabla Schweiz, men på senare tid lyckats kryss mot usla Bulgarien och ännu sämre Lichtenstein (0-0 i bägge matcherna).

Vad gäller Rumäniens trupp så är den precis så okänd som man har känslan av att den är. Dragusin, tillhörande i Genoa/Tottenham gångna säsongen, är egentligen den ende spelaren i någon av europas toppligor i hela truppen. Defensiven har dock trots detta varit blytung hos rumänerna och det var enkom anledningen till att man vann sin EM-kval-grupp med 5 pinnar före Schweiz.

Ukraina har mer krut i bössan vad gäller namnkunnighet, men här tror jag på en rejält krampaktig och riskminimerande tillställning. En förlust här är förödande för det förlorande lagets EM-drömmar. Ukraina har upprepade gånger visat att man inte alls drar sig för att spela tight och snålt när matchen är av tung vikt, vilket det är här.

Jag har svårt att se något av dessa lagen verkligen ta tag i taktpinnen och driva igång något vidare tempo. Undviker vi något tillfällighetsmål första kvarten ska den här matchen bara ticka, ticka, ticka.

📌  Rygga med upp till 500kr i bonus HÄR!