Fotboll-serie-a-speltips

Serie A: Napoli – Sassuolo

Pangodds på Valborgsmässoafton!

Napoli höll inte måttet förra veckan när dom väldigt oväntat förlorade mot Empoli efter att ha tappat en 0-2 ledning.

Någonting stämmer inte i Napoli just nu för det är inte någonting dom skulle ha gjort för två månader sedan.

Allt som skrivits i media om att Napoli viker ner sig när det gäller verkar ha satt spår i huvudena på Napolispelarna.

Nu har dom haft (?) ritiro, alltså att dom inte får lämna träningsanläggningen, och man får väl hoppas att dom jobbar en del med det mentala och försöker justera inställningen till matchen idag. Hur lätt det blir vet jag inte med tanke på att dom nu mer eller mindre befinner sig i ingenmansland där dom i praktiken har lika långt bort till Scudetton som till att bomma top 4.

Sassuolo lyckades inte hålla emot ett Juventus som enligt Allegri ”spelade för kryss”. Inget direkt styrkebesked från Emilio-Romagnalaget men jag tar med att dom iaf bjöd upp till kamp.

Här är motståndet betydligt mer formsvagt och historiskt har sassarna stått sig bra mot Napoli, på de senaste 5 har dom 2 oavgjorda och 1 vinst, dessa resultat är även de tre senaste.

Återigen gillar Sassuolo att möta bättre lag så jag tror dom peppar till sig lika bra här och gillar deras chanser inför den här matchen.

När det då bjuds på en, oförklarlig (?), 1,25-lina så är jag inte sen att hoppa på! Att få halv vinst vid uddamålstorsk vid dom här förutsättningarna känns som en fin valborgsgåva.

Jag spelar Sassuolo +1,25 @ 1,9 på ComeOn

Missa inte heller ComeOns Bonus på 100% upp till 1000kr som ni kan hämta här