EM-Borg-Rekar

Slovenien – Danmark

Ytterligare ett tufft mästerskapsslutspel för danskarna?

Spel: Slovenien +0.75
Odds:
1.90
Spelbolag:
BET365

📌  Rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) här!


Svårt gnälla på Danmarks resultat när de har 9-2-1 på sina tolv senaste där förlusten kom mot Nordirland som redan klara gruppvinnare i EM-kvalet. Samtidigt som det tuffaste motståndet har varit Schweiz i en träningsmatch på Parken där man spelade 0-0. De andra krysset kom just mot Slovenien.

För det är så. De här två lagen möttes i kvalet, i troligen den enklaste av grupperna. Danmark vann gruppen och Slovenien tvåa. 2-1 på Parken och 1-1 i Ljubljana. Danskarna var det klart bättre laget i båda matcherna och hade statistiken på sin sida.

Visst, förberedelser, men de rödvita övertygade inte i träningsmatcherna mot sina skandinaviska grannar. Jo, seger både mot Sverige och Norge, men krävs mer av nyckelspelarna för att gå vidare här. Går det gnälla på Höjlund för han inte gjorde mål i FA Cup-finalen och de två senaste träningsmatcherna? Håller Eriksen mot tuffare motstånd som England och Serbien? Andra tar befälet?

Danskarnas senaste mästerskap? VM i Qatar. Torsk mot Australien och Frankrike, kryssade mot Tunisien.

Slovenien haft ganska det soft i förberedelserna med enkelt motstånd. Fem träningsmatcher under 2024. Imponerande att slå Portugal (h) och USA (b). Inte så imponerande kryssa mot Malta (b) och senast bara få 1-1 mot Bulgarien.

Press på Danmark i öppningsmatchen samtidigt som Slovenien vet de kan ta poäng. Borde bli en tillknäppt inledning och favorit på att vi ser under 2.5 mål i matchen.

Väljer spela Slovenien +0.75 (halva insatsen tillbaka på uddamålsförlust) till 1,90 hos Bet365.

Tänk på att de flesta bolag har högre återbetalningsprocent ju närmare kickoff.


📌  Rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) här!