Borgs Fotbolls EM 2024

Slutvinnare EM 2024: Belgien

”The Last Dance”!

Glöm Golden Generation – guldet kanske kommer i ”The Last Dance”!

Spel: Belgien vinna EM
Odds: 21.00
Spelbolag: Pinnacle Sports

📌  Rygga Belgien till marknadshögst odds HÄR!


EM-starten runt hörnet och nu börjar de där träningsmatcherna som är bra för det lag som vinner och de som gör en blek insats ”betyder inte matchen något utan här jobbar vi med uppställningar”.

Har börjat med kika på långtidsspelet Slutvinnare och går mer på en högoddsare än favoriterna.

I hur många mästerskap har det varit Belgiens tur bli mästare med ”Golden Generations”? Toppklass på varje position och top 4-rankade på oddsen. Nu har det gått ett antal år. I EM inga större framgångar, kvarten, ut senast mot Italien och innan dess Wales! I VM blev det i alla fall en medalj i Ryssland 2018. Slog England i bronsmatchen.

Nu tror jag mer att det är ”Sista dansen” för guldgenerationen. Pallar De Bruyne, Courtois (båda 32) och Lukaku (31) fram till VM 2026? Tveksamt. Det är nu de ska gör det!

Kompletterar man med Doku, Trossard, Tielemans och några upcomings så är man starka offensivt. Kanske frågetecken på skadebenägna KDB och Lukaku med så tätt matchande som ett mästerskap är.

Stora frågetecknet är ju defensiven. Vertonghen, 37 år, är fältherre och där kan det bli problem om 15 år yngre, vesselsnabba, anfallare håller bollen efter backen. Verkar som förbundskaptenen, italienaren Tedesco, kommer avstå målvakten Courtois på grund av dennes långvariga skada. 7 juni spikas truppen.

Efter gått igenom vinnaroddsen så hamnar jag på Belgien som roligt spel. Lite för tunn trupp, men när Pinnacle erbjuder knappa 21 gånger såsen så hamnar en slant på belgarna. Ska bara vinna grupp E.

Tycker det är på tok för lågt odds på favoriten(?) England till fyra gånger. Ruskigt spännande lag på pappret, men kan behöva det här mästerskapet. Då väljer jag hellre Frankrike bland favoriterna. Tyskarna återigen i försnacket om titeln tack vare strålande Europaavslutning av Bundeslagen. Det är en boost givetvis inför ett hemmamästerskap, men glöm inte deras förberedelsematchande. Har ju varit riktigt uselt och i första genrepet mot Ukraina (mån 3 juni) klarade man inte av att spräcka nollan. Räcker inte ända fram.

📌  Rygga Belgien till marknadshögst odds HÄR!