Fotbolls-EM 2024: Polen

Polen – laget som bara är jättedåliga?

Motjobba Polen blir en grundpelare i EM 2024!

Spel: Polen sist i gruppen & Polen under 3.5 mål i turneringen
Odds:
1.75 & 1,70
Spelbolag:
Coolbet / BET365

📌  Rygga med 500kr i bonus på COOLBET HÄR!


Polen har motjobbats ett par år på raken nu och jag tänker göra samma sak den här turneringen. De röd-vita ska egentligen inte ens vara i det här slutspelet, men fick en gratismacka in i turneringen på grund av suspekta och högst konstiga regler kring Nations League. Rent trams bara alltså, efter att floppat brutalt i det ”riktiga” kvalet. Det som till slut krävdes för en biljett var seger mot Estland (blåbär) och sedan en enda avgörande match mot Wales. Den matchen vanns på straffar efter att man varit det sämre laget i 120 minuter.

Väl här i slutspelet tror inte jag de röd-vita har något att hämta, varpå jag plockat ovanstående två spel. Man har i gruppen Frankrike, Nederländerna och Österrike. En otroligt tuff grupp alltså där Polen kommer vara allt från enorma underdogs, till klara underdogs i samtliga matcher. Den match man ges bäst chans i just nu är mot Österrike, där rak seger Polen betalar 3.60.

Inget Polen visat under egentligen 4-5 års tid nu antyder att man ska ha någon som helst chans i den här gruppen om man inte turar hejdlöst. De flesta andra bolagen har under 1.60 på målspelet och ett par punkter lägre på att sluta sist i gruppen, så jag klipper bägge. Både Österrike och Nederländerna, skulle jag säga, har riktigt bra defensiver och Frankrike är som bekant en av de absoluta huvudkandidaterna till att återigen plocka guldet.

Råkar inte någon match här spåra fullständigt av rena tillfälligheter, så Polen bjuds på gratisbaljor, så tycker jag 3.5-lina är väldigt högt. Polen ska definitivt inte hur som helst göra 4 mål i den här gruppen.

Mottjobb Polen, alltså!

📌  Rygga med 500kr i bonus på COOLBET HÄR!


/Adam