Fotbolls-EM 2024: Portugal

Ronaldos sista dans?

Portugal har enkel grupp i EM 2024 – Ronaldo ska flyga en sista gång på den internationella stor-scenen!

Spel: Ronaldo Vinnare Skytteligan EM 2024
Odds: 15.00
Spelbolag: BETWAY

📌  Öppna Konto Hos Betway och få 500kr gratisspel här!


Så var vi här, i vad som borde vara ”Crilles” sista dans på den här typen av scen. Man ska aldrig säga aldrig såklart, men efter flytten till Saudi så har han såklart tagit ett kliv tillbaka från rampljuset. Känslan är definitivt att han gärna avslutar med en rejäl smäll och vad vore inte bättre än att göra det i EM 2024.

Ronaldo är inte turneringens bästa anfallare, men här ges han faktiskt ett gyllene läge att få avsluta turneringen som skytteliga-vinnare tycker jag. Gruppen med Turkiet, Georgien och Tjeckien får anses som en av de svagare – och framförallt – mest slaskiga. Alla de där tre lagen är relativt stökiga just nu och lag som Portugal och Ronaldo borde kunna straffa.

När det vankas mästerskap såhär, så blir jag dessutom oerhört förvånad om inte Ronaldo både roffar åt sig både straffar och massvis med frisparkar omkring straffområdet. Han är sin ålder till trots en fullblodsvinnare och har genom hela karriären varit en ruskig cup och mästerskapsspelare, som alltid varit på rätt plats när saker ska avgöras.

De två självklara namnen före Ronaldo enligt oddsen är Kane & Mbappe. Jag tycker dock just Ronaldos odds är det kryddade. Dels för att Kane har Southgate som coach och England sällan blåser på över huvud taget framåt, och sedan dels för att Frankrike har en riktigt tuff grupp redan från start.

Det kanske finns någon pyttechans att han inte startar varje match, men det känns ändå osannolikt. Han var med i startelvan rakt igenom mot slutet av EM-kvalet och gjorde en hel del mål då, så risken att tränare Martinez orkar/vill bänka honom tror jag är mycket låg.

Om Portugal släpper på handbromsen i den gruppen man hamnat i, så ska Ronaldo kunna hitta kassen ett par gånger redan i gruppspelet och då kan saker bli riktigt spännande framåt sluttampen av turneringen.

OBS: Betway erbjuder även ”each way”. Du kan spela Ronaldo top 4 i skytteligan @ 4.50 också, vilket är ett kanonodds!

En sista dans, till höga odds, Ronaldo!


📌  Öppna Konto Hos Betway och få 500kr gratisspel här!

/Bengan