Fotbolls-EM 2024: Turkiet

Mästerskap och Turkiet – ni vet vad som gäller!

Den här vändan är vi bägge (Adam&Bengan) i Turkiet-båten!

Spel: Turkiet nå kvartsfinal
Odds: 3.75
Bolag: BET365

📌  Rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) HÄR!


Ingen har glömt Adams hype kring Turkiet när laget totalfloppade senast. Nu måste jag dock säga att jag sätter mig i samma båt och ser lite smygvärde på de röd-vita att nå kvartsfinal till spännande odds. Man har på pappret en grupp man definitivt ska överleva, där Tjeckien och Georgien bägge rankas sämre än turkarna. Sedan Portugal på toppen, men det där kan nog bli en riktigt häftig match.

Oavsett så ska vägen för minst en 8-del vara vidöppen för Turkiet som spelas till omkring 1.25 att avancera från gruppen. Anledningen till hela 3.75 för kvartsfinal är för att Frankrike är en relativt trolig motståndare i första slutspelsrundan. Det är dock allt annat än givet att det blir så, och får vi något annat utfall än Frankrike så ska det här vara ett riktigt trevligt odds.

Vidare så har Turkiet faktiskt varit riktigt fina det senaste året. Man har radat upp solida insatser mot riktigt bra motstånd, ibland rent världsklassmotstånd. Seger mot Tyskland för inte länge sedan och nu senast var man det bättre laget borta mot Italien vilket ändå får ses som ett rejält styrkebesked.

För att kvalificera sig krävs mer eller mindre en enda seger i årets EM och det ska Turkiet lösa här. Väl i 8-del ska vi jobba de röd-vita något helt enormt hårt – ses där!

📌  Rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) HÄR!

/Bengan