Fotbolls-EM 2024: Ukraina

Ukrainsk forward i kalasform!

Ukraina med enkel grupp – Dovbyk kommer skina?

Spel: Dovbyk flest mål i Ukraina
Odds: 3.50
Spelbolag: Coolbet

📌  Rygga med 500kr på COOLBET här!


Här har vi spännande odds på en av den gångna säsongens mest haussade forwards ute i Europa. Girona gjorde en supersäsong i La Liga, och mycket kan man tacka just Dovbyk för som med sina 24 mål på 36 matcher också vann hela den spanska skytteligan. Nu kommer denne herre alltså in i detta EM med maxat självförtronde och till ett gruppspel där Ukraina har väldigt goda chanser att avancera, då övriga delar av gruppen är svag. Belgien är givna storfavoriter, men sedan är det Ukraina som rankas högre än såväl Rumänien som Slovakien.

Rumänien och Slovakien är förvisso ganska defensivt inriktade lag men nog bör de gul-blå kunna hitta nätmaskorna här ett par gånger. Perfekt också att ha Belgien i sista matchen, där de sistnämnda kanske är lite mer rotationsbenägna om man redan är vidare.

Oavsett så känns oddsen här extremt höga. Nu är det absolut så att de Ukrainske tränaren inte haft Dovbyk som given i startelvan alltid, men jag kan aldrig blunda för 3.50 på en av Europas hetaste forwards. Den som ska vara närmsta konkurrent är Yaremchuk och det stämmer troligen.

Jag anser det vara totalt tjänstefel om Dovbyk inte startar och spelar mängder i detta EM. Han är lagets bästa spelare och bör behandlas därefter, i synnerhet med det självförtroende han har. Andra bolag med den här marknaden ute, sätter Dovbyk till omkring 2.50, alltså 100 punkter lägre odds.

Får Dovbyk starta, så är det här ett bombspel. Får han marginellt med speltid så är det givetvis sämre, men jag tror ärligt han kan lösa det som inhoppare också, med någon start.

Oavsett inget jag tänker gräva ner mig i, oddsen är för högt och det vore bra sjukt om Artem inte fick starta över huvud taget.


📌  Rygga med 500kr på COOLBET här!

/Adam