Stryktipset Svenska Spel

Stryktipset 17:e oktober

FÖLJ OSS:

Goe Englandsbollen är tillbaka på Stryktipset, precis som vi vill ha det. 10 miljoner i jackpot är också som vi vill ha det. Nu ska allt bara sitta också. Här har ni min tidiga analys inför helgen!  

Det blev 12 rätt som bäst på en trött kupong förra veckan. Spik-rekarna satt i alla fall, men nu är jag trött på landslagsfotboll. Det är dags för ett riktigt Stryktips. Och det kommer här!

Bara engelsk fotboll som sig bör och 10 miljoner i jackpot. Mumsfillibabba! Visst finns det vissa som klagar på att det är för få Premier League-matcher, men jag älskar ju The Championship. Ju mer Championship desto större chans till hög utdelning. Så är det bara.

Upplägget nu är ju dessutom ruggigt trevlig. Tio Championship-matcher och Chelsea – Southampton klockan 16.00. Toppmatchen Manchester City – Arsenal vid 18.30 och så en kvällsmacka mellan Newcastle – Manchester United den perfekta tiden 21.00. Då är det bara att ha göttedrickat på kylning. Vid 23-snåret på lördagskvällen öppnar vi upp!

Den som vill ha en genomgång av alla 13 matcher kan för övrigt lyssna på Stryktipspodden HÄR.

Jag får ibland frågor av folk som köper en andel i något av mina system varför jag inte spikade vad jag rekar här i krönikan. Det finns flera anledningar till varför jag inte kör samma spikar på alla kuponger. För det första skrivs det här på fredag morgon. Saker och ting kan hända som jag inte hade koll på när jag skrev – tränaren vilar toppspelare, oddsen drar iväg åt “fel” håll och så vidare. Men det handlar också om att inte lägga alla ägg i samma korg. Om jag gör fyra system vill jag inte spika samma 25-30 procentare på alla kuponger. Det kan givetvis hända, men inte särskilt ofta. Det är bra med lite variation i systemen och på Stryktipset finns det ofta flera vägar att gå som alla är rätt på sitt sätt.

Därför har jag börjat med ett Krönikasystem där jag alltid går hårt på mina tankar här i texten, så det inte råder några oklarheter om vad ni får för investeringen.

Vill ni köpa andelar i mitt Krönikasystem så kan ni göra det HÄR.

Här har ni mina tidiga drag!

Spikarna

Manchester City

Fyra poäng på tre matcher för Manchester City, är Peps dagar snart räknade? Här råder det dessutom osäkerhet för både Jesus och Sterlings medverkan. Jag tror dock att det räcker ändå. De Bruyne stod över sista landslagsmatchen mot Belgien och ska vara fit for fight. Dessutom har City haft det väldigt lätt för Arsenal de senaste säsongerna, med sex raka segrar.

Och när det gäller avbräck har The Gunners det värre. Sedan tidigare var merparten av backarna på skadelistan och nu har deras bästa back denna säsong, Tierney, dragit på sig covid19. Insatserna från Londonklubben har inte heller varit helt övertygande hittills även om poängen trillat in. Vi minns bland annat hur Arsenal blev spelmässigt utskåpade när det väl stod högre klass på andra sidan borta mot Liverpool.

Det är inte ofta Manchester City understreckas på Stryktipset, men här finns det faktiskt chans till det. Under 65% hoppas jag på en uppryckning och spikar ettan.

Barnsley

Helskotta vilken bomb det här känns som. Det är såna här spikar man jobbar 13 rätt med. Barnsley streckas just nu ner under 25 procent i en oddsmässigt helt jämn match mot gästande Bristol City.

Anledningen till den skeva streckningen är så klart att Bristol City just nu toppar tabellen med fyra raka segrar. Sånt undgår knappast gubbarna i kiosken. Där uppe kommer Bristol dock knappast att hålla sig. Ser man till xG har gästerna fått med sig för mycket. Det har däremot inte Barnsley som i sin xG faktiskt hade varit värda en målskillnad på ett litet plus, men står på -4. Visst ska man ta dessa siffror med en nypa salt, men det råder inga oklarheter kring att Barnsleys ensamma pinne kommer kryddas på inom en snar framtid. Varför inte redan nu? Barnsley är helt klart bättre än vad det svenska folket tror, bolagen är betydligt mer rätt ute.

Tränare Gerhard Struber lämnade i veckan sitt tränaruppdrag för att flytta till MLS och New York Red Bulls. Adam Murray tar över tillfälligt och även om det på lång sikt knappast är en lösning så kan det ge effekt för stunden. Den alldeles för lågt streckade ettan är en vågad, men värdemässigt kanonfin spik.

Bubblare: Norwich, Middlesbrough, Manchester United, Stoke.         

Skrällarna

Southampton

Efter att tränare Hasenhüttl fick sig en lektion hemma mot Tottenham har han fått ordning på grejerna i sitt Southampton. Två raka vinster med noll insläppta mål skapar sinnesfrid. Att Danny Ings dessutom fortsatt göra mål skadar inte alls. Den engelska landslagsmannen har hittat rätt tre gånger de senaste tre matcherna. The Saints är ett lag som rätt dag har kapacitet att störa de stora drakarna och vann denna bortamatch i fjol med 2-0.

Chelsea har inte fått bitarna på plats än och stått för ett par bedrövliga insatser inledningsvis av denna Premier League-säsong. Den tilltänkta skyttekungen Timo Werner har ännu inte fått måla. Lampard har fortfarande en hel del att bevisa för att Chelsea ska vara ett lag att hålla i handen som storfavoriter på Stryktipset. Här ser dessutom nya målvakten Mendy ut att saknas med en lårskada, vilket i så fall gör att kort-i-rocken-Kepa återigen får ta plats mellan stolparna. Då vet vi av erfarenhet att det kan hända grejer.

Tvåan runt 10 prollar måste med. Heja Saints!

Bubblare: Huddersfield, QPR, Sheffield W och Nottingham.      

Ett stort lycka till på lördag alla. Nu joooobbar vi!

/ Dybban

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gambling Cabin © 2020 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00