Stryktipset 25:e november

Stryktipset 25:e november

Ny tappning på krönikan! Härmed skriver jag enbart mina tankar och drag, men sätter inte dessa i ett konkret system i samband med krönikan. Det är istället generella tankar som kan komma att implementeras i mina system på www.gamblingcabin.se/andelar (släpps varje Fredag 12:00).

Som ovan nämnt kör vi framöver inga konrekta andelar i samband med krönikan. Detta då jag upplevt att jag har hamnat snett på tidiga procent till den grad att jag verkligen velat byta vid spelstopp, men inte känt att jag kunnat då folk köpt i tron om att man vet vilka spikar man får.

Istället kör jag som vanligt mina huvudtankar kring omgången här, men väntar alltså med samtliga av mina system till spelstopp för inlämning.

Omgången på lördag är riktigt sjuk. Hade det varit jackpot, så hade man kunnat kasta in den i topplistan över de bästa omgångarna som funnits. Nu utan jackpot ser den ändå oerhört spännande ut, eftersom att det är en total avsaknad av riktigt stora favoriter.

Den största är Arsenal, vars odds är omkring 1.80. Det kommer alltså bli mycket svårt att pricka 13 rätt för alla, och det är exakt så vi vill ha det. Är det någon gång man ska bli ensam på stryket, så kan det vara den här helgen.

När det kommer till tidiga spikdrag, så är Arsenal såklart tänkbar, men jag kommer försöka att undvika den en aning. Brentford är riktigt luriga i den här typen av matcher och man är i stort sett nere på en 6-backslinje vilket visat sig mycket effektivt mot top 6 tidigare för de rödvitas del. Bra match mot Liverpool senast exempelvis, trots förlusten.

Istället blir min första primära spik Brighton. Svenska folket litar inte på de blå-vita efter ett par veckor av svaga resultat och jag tror det här kan vara det perfekta läget till låga procent.

Middlesbrough känns också bra. Under 40% i nuläget är riktigt sjukt på ett lag som ska vara klasser bättre än hemmalaget. Folk gillar genrellt inte att gå hårt på bortalagen i TC, vilket öppnar för kanondrag här.

Skräll kan man välja och vraka hur mycket som helst. Cardiff/Blackburn/Coventry(Inte ens dogs på oddsen) ser otroligt trevliga ut i jakten på de stora beloppen.

📍  Vill du lära dig mer om Stryktipset, kan du göra det här!

Spikarna

⚽️ Brighton

Hyllningsstormen krign De Zerbi har avtagit en aning i takt med att Brighton inte vunnit en match på bra länge. Truppen presterade väl över sin förmåga inledningsvis, även om man haft en del oflyt. Jag kan dock tycka att han roterar onödigt mycket, och emellanåt ganska märkligt. Inte minst senast mot Sheffield.

Här är det dock för överdrivet motjobb av Brighton på de tidiga strecken. Oddsen säger ca 50% chans till seger medan svenskarna lägger Brighton på 38%. När man som jag dessutom tror oddsen eventuellt kan gå ner lite på Brighton så blir det här en bombspik.

Det har varit lite oklarheter kring truppen, men på lagets första träning efter landslagsuppehållet så var samtliga av de viktiga spelarna som varit osäkra inför matchen med och tränade.

Zerbi lär vara högst mån om att plocka en trepoängare igen och jag tror inte han roterar mer än absolut nödvändigt här.

Nottingham har gjort en fullt godkänd säsong och nytt kontrakt ska inte bli några som helst problem. Forest är svårspelade hemma men till den här streckfördelningen är det nästan olagligt att inte börja från höger.

⚽️ Middlesbrough

Streckningen på “Boro” är oväntat låg så här långt måste jag säga. Carricks gäng är rejält på g och segern mot Leicester innan uppehållet vittnar inte minst om det. De röd-vita var värderade som ett topplag inför säsongen och trots en nattsvart start så börjar man nu axla det favoritskapet match för match.

Middlesbrough är tveklöst ett lag som ska ha en kvalplats när det här summeras i vår och jag är som sagt förvånad att Bristol streckas på såhär hårt för det finns ingen jättelogik i det, utöver att man är hemmalag.

Bristol är sin vana trogen i den mån att laget är oerhört svårläst. Det blandas och ges i prestationerna och ofta när man tycker laget borde dominera en match så följer en totalt färglös prestation. City har ett par uddamålssegrar senaste veckorna men mycket mer än så är det inte. Istället har veka kryss mot QPR och rejäl förlust mot Cardiff letat sig in.

Bristol är inte i närheten av att inneha den höjd som Boro har och kommer bortalaget upp i normalnivå här så är dessa nuvarande 39% otroliga.

Bubblare: Arsenal, Sunderland

Skrällen

⚽️ Coventry

Man kan plocka med en hel uppsjö lag här men jag måste dra en lans för strecken på Coventry. Oddsmässigt kan det här i stort sett inte kallas skräll, men strecken sitter makalöst skevt.

Coventry är snart favoriter på rak seger på oddsen, men svenska folkets inledande streck målar upp odds på Coventry omkring 4 gånger pengarna.

Det här kommer justeras såklart framåt helgen men jag kan mycket väl tänka mig att Coventry i slutändan blir ett av, om inte det allra bästa, strecket på hela kupongen.

Det har gått oerhört tungt poängmässigt för bortalaget men prestationerna har varit klart, klart bättre än poängskörden. Millwall har egentligen varit lika dåliga poängmässigt och dessutom klart sämre prestationsmässigt. Nu målas man upp som en given favorit här enkom för segern med 0-4 mot jumbon senast, som egentligen var en helt jämn match.

Stort eller litet system, eller allt däremellan, missa inte Coventry!

Bubblare: Hull, Cardiff

Ett stort lycka till alla. Nu kör vi!

För Adams och övrigas andelar, kika in: www.gamblingcabin.se/andelar

/ Adam

Chatta