Stryktipset Svenska Spel

Stryktipskrönikan

FÖLJ OSS:

Den engelska fotbollen är tillbaka och det tackar vi för. Nu kan vi börja jobba hög utdelning igen, särskilt när det vankas 10 miljoner i jackpot! Vi har en häftig kupong framför oss med få klara favoriter. Här är mina tidiga tankar! 

Jag fick in en 13-rättare i lördags, men tyvärr vann både Wales och Italien sina söndagsmatcher så det som luktade sjusiffrigt stannade på knappt 200 lax. 

Det mest spektakulära som dykt upp är väl allt snack om lottningen. Många system spikade så klart Norge till 55 procent med lottfördelningen 2-2-12 och 75 procents “vinstchans”. Det blev en hel del upprörda röster när det lottades kryss, vilket fick många stora kuponger på fall. Även rutinerade tipsters ropade på att “Nu måste lottningen livesändas” och “Jag säger inte att det är riggat, men…” När spelsäkerheten togs upp som ett argument till livesändning så får man ändå på något sätt sätta ner foten. För det första är det omöjligt att köra en livesändning av lottningen då alla matcher lottas vid spelstopp och det vore helt galet om alla visste hur lottningen såg ut ifall en match skulle avbrytas. Där snackar vi spelsäkerhet på riktigt.

Jag skulle också tycka att det vore kul och häftigt om man fick se lottningen, men då handlar det i så fall om att sända den i efterhand. Vi kom fram till en massa spännande idéer på hur man skulle kunna göra det i veckans Stryktipspodd. Det var faktiskt förslag av ren världsklass som vi nog skulle kunna sälja dyrt till högstbjudande. Att visa lottningen är en bra grej för att ge folk den action de förtjänar. Det är underhållning i första hand. Och det skapar lite trygghet till folk som ändå vill se “att det går rätt till”. Även om de så klart inte kommer kunna se om det går rätt till mer än att de ser hur det går till när det lottas (sker elektroniskt, ej med några bollar). Ungefär som att man inte ser hur korten blandas i nätpoker. Men man är nöjd med att man får se att det åtminstone kommer ut en näve ur slumpgeneratorn. Nog om detta!

Nu är vi iallafall tillbaka i trygga vatten med den engelska fotbollen. Tre Premier League-matcher och tio från The Championship, precis som vi vant oss vid! Det luktar hög utdelning när det är få stora odds-favoriter på kupongen.

Den som vill ha en genomgång av alla 13 matcher kan för övrigt lyssna på Stryktipspodden HÄR.

Jag får ibland frågor av folk som köper en andel i något av mina system varför jag inte spikade vad jag rekar här i krönikan. Det finns flera anledningar till varför jag inte kör samma spikar på alla kuponger. För det första skrivs det här på fredag morgon. Saker och ting kan hända som jag inte hade koll på när jag skrev – tränaren vilar toppspelare, oddsen drar iväg åt “fel” håll och så vidare. Men det handlar också om att inte lägga alla ägg i samma korg. Om jag gör fyra system vill jag inte spika samma 25-30 procentare på alla kuponger. Det kan givetvis hända, men inte särskilt ofta. Det är bra med lite variation i systemen och på Stryktipset finns det ofta flera vägar att gå som alla är rätt på sitt sätt.

Därför har jag börjat med ett Krönikasystem där jag alltid går hårt på mina tankar här i texten, så det inte råder några oklarheter om vad ni får för investeringen.

Vill ni köpa andelar i mitt Krönikasystem så kan ni göra det genom att trycka HÄR.

Här har ni mina tidiga drag!

Spikarna

Blackburn

Nu går skam på torra land, jag går emot Luton igen! Kära Luton har haft en bra säsong hittills, men man ska vara ärlig med att det spelmässigt inte skapas jättemycket framåt, där är Luton faktiskt i paritet med ett lag som Wycombe. James Collins är helt enkelt lite för ensam på topp. Irländaren spelade från start för landslaget så sent som i onsdags och köttade i 86 minuter i den helt ospännande matchen mot Bulgarien. Så frågan är om Lutons bästa spelare är fit for fight för 90 nya minuter nu?

Blackburn har höga toppar och inledde säsongen strålande. En liten dipp har varit närvarande, lite beroende på att viktige Armstrong varit skadad. Nu är dock skyttekungen tillbaka för fullt igen och avgjorde senaste med två mål hemma mot QPR. Elva pytsar på tio ligamatcher går inte att snacka bort, den här killen kommer spela i Premier League inom en snar framtid.

Statistiken talar för Blackburn, Rovers har skapat flest chanser hittills av alla lag i ligan. Sen släpper de till lite också, men mot ett Luton som har sin bästa lagdel i defensiven spelar det inte lika stor roll. Jag tror, tyvärr, att Blackburn har väldigt bra chans att vinna här och när tvåan just nu finns till 40-45 procent ser jag det som en trevlig spik.

Brentford

Bengan har givetvis jinxat sönder Brentford så här långt, men nu kan inte ens det stoppa The Bees. Att Pontus Jansson är skadad ska inte spela så stor roll när ligans sämsta lag står för dörren. Wycombe har krigat till sig några poäng på slutet, men nu tror jag de får tufft mot ett av de bästa offensiva lagen i ligan. Ser man till total xG-poäng har Brentford klart bäst poäng i ligan och det vore konstigt om de inte började klättringen snart. Offensivt finns alla kanoner, inklusive succéförvärvet från League One Toney med tio mål på elva matcher, tillgängliga. Här finns det inget annat än tre poäng för ögonen.

Wycombe kommer fortsätta stångas och skramla ihop de poäng de kan för att klara kontraktet. Men som det ser ut nu så finns det väl egentligen ingenting som talar för att det ska lyckas. Truppen är helt enkelt för svag. Framför allt offensiven som bara mäktat med sex mål på elva matcher hittills. Tvåan streckas just nu tacksamt runt 60 procent, men funkar att spika hela vägen upp till 70 prollar.

Bubblare: Manchester City, Norwich och Watford.

Skrällarna

Huddersfield

Huddersfield är ett småroligt lag. Det är svårt att veta vilken sida de vaknar på, men när de är på rätt humör så kan de störa alla lag i serien. Hudds gillar att ha mycket boll och är ett spelande lag, nåja. Offensivt är duon med Premier League-rutinerade Fraizer Campbell och det lovande nyförvärvet inför säsongen, Josh Koroma en spännande kombo. Hudds visade exempelvis i den senaste bortamatchen (3-0) mot Millwall, där de också klev in som stora underdogs, att de har kapacitet att skrälla i denna typ av matcher.

Stoke har i sin tur en hel del problem i truppen. På mittfältet saknas den rutinerade trion Sam Clucas, Joe Allen och James McClean. Men framför allt är det kalabalik på målvaktssidan där både Davies och Gunn är skadade. Det gör att det lutar åt att en 19-årig kamerunsk A-lagsdebutant får kliva in. Inte optimalt, minst sagt.

Just nu streckas Huddersfield under 15 procent. Då är det ett givet skrälltecken att ta med.

Bubblare: Brighton, Cardiff, Derby och Rotherham.       

Ett stort lycka till på lördag alla. Nu joooobbar vi!

/ Dybban

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gamblingcabins integritetspolicy – GDPR

Gambling Cabin © 2021 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00