Adams Stryktipskrönika

Stryktipskrönikan 10:e februari

Stryktipset 10:e februari

Stryktips-SM rullar vidare och bortsett Liverpools match mot Burnley på Anfield, så ser kupongen ganska trevlig ut även den här lördagen!

Förra veckan var verkligen ett typexempel på varför man bör vänta länge med att lämna in sina stryktips och poolspelsrader tills startelvor och annan information framkommit.

Här i krönikan skrev jag om Crystal Palace som ett fint skrälldrag, men fick till slut på lördagen spika Brighton nästan överallt, som ett resultat av Palace startelva. När både Olisé och Eze saknas, då är kristallerna helt plötsligt en klubb som hade åkt ur ligan över en hel säsong, förmodligen.

I övrigt en mycket fin helg. Stugans gäng satte mängder med kuponger under lördagen och jag själv byggde en rad som gav 700k till andelsköpare på EU-tipset under söndagen. Således riktigt peppad inför en ny helg, fylld av poolspel och streaming!

Spik ett blir Liverpool, rakt ut. Missräkningen mot Arsenal senast gör att man är fullständigt piskade att vinna när nästjumbon Burnley gästar.

Bollen är rund osv, men här står Liverpool så lågt som nästan i 1.10 och man vinner den här matchen 8-9/10 gånger förmodligen, som oddsen antyder. Således blir det fort väldigt dyrt, att betala för bortastrecket, eller ens ett kryss.

Spik nummer två landar på Middlesbrough, mest för att jag tror det kommer bli en väldigt trevligt streckad etta. Mer om det nedan.

Skrälldrag finns det som vanligt massor att välja bland. Preston ser trevlig ut men måste jag välja en här och nu, så får det bli Brentford!

📌  Vill du lära dig mer om Stryktipset, kan du göra det här!

Vänligen notera att dessa tidiga tankar är välanalyserade, men kan förändras framåt matchstart i takt med att ny information uppkommer och när odds och streck förändras.

🎧  Missa inte Stryktipsodden! Du hittar podden HÄR!

Nu kör vi!

Spikarna

⚽️ Liverpool

Vi behöver nog inte ödsla någon större tankeverksamhet, eller arbetstid, för att försöka övertala någon om att Liverpool bör vinna den här matchen. Förlust senast mot Arsenal gör mig nästan bara tryggare i att man avfärdar Burnley med ett par bollar här.

Nu finns det inte något utrymme för felmarginal kvar över huvud taget och det här är verkligen toppen mot botten av en anledning. Är Liverpool påslagana och fokuserade så lär Kompany och gänget få åka pulka från start till mål.

Nunez fick som bekant vila en del senast med och jag har minifeeling av att han hänger ett hattrick här. Det är dags för total islossning för honom snart, det är bara en tidsfråga.

Vad gäller Burnley så krigade man med sig en pinne mot Fulham senast men inget antyder att vi får se Premier League-fotboll på Turf Moor nästa år. Naivt och försvarsmässigt ofta rentav uselt av Hjalmar och gänget i vinrött.

Spika och gå vidare.

⚽️ Middlesbrough

“Boro” är ett lag man bränt sig på lite väl ofta men här tror jag vi kan få en hemmaspik med ganska låg varians sett till oddsen, till riktigt fint värde.

Jag tror detta eftersom att Bristol nu visat sig på “den stora scenen”, alltså i TV-rutan, när man dels slagit ut West Ham och häromdagen tog Nottingham hela vägen till ett straffavgörande.

Väl i detta straffavgörande, i en omspelsmatch, så föll Bristol. Det där var säsongens höjdpunkt och viktigaste match. Det lär ha gjort ordentligt ont i City-hjärtat för både spelare och klubben, som här ska ladda om till en trött ligamatch mellan två mittenlag direkt. Jag tror definitivt Bristol får stora problem att nå en maxinsats här.

Boro är som bekant ett lag som har alla ingredienser för att vara ett topplag i ligan. Man fortsätter dock ha oerhörda problem med att vara solida över lång tid och nu börjar faktiskt kvalplatserna slinka de rödvita ur händerna.

Seger här bara måste till och när ett slitet och hjärtekrossat Bristol kommer på besök så är läget för en trea till hemmalaget optimalt. Får vi, som jag tror, förmånliga streck på Boro så är detta en riktigt fin spik.

Bubblare: Newcastle, Tottenham

Skrällen

⚽️ Brentford

Det finns en del intressanta matcher att jaga skräll i den här helgen, där exempelvis Stoke ser trevlig ut mot Blackburn. Även Sheffield United lär bli gravt understreckade mot hypade Luton och Preston kan vara en fin chanstvåa efter sin moralhöjande seger mot Ipswich senast.

Den som jag vädrar kanske kan bli nästan allra värst på strecken är dock Wolverhampton. Vargarna har urinerat ordentligt på alla tyckare och tänkare som sågade de gulsvartas chanser inför säsongen och har istället visat sig vara säsongens absolut största positiva överraskning.

Detta har dock ingen missat och efter segern mot Chelsea senast med tennissiffror så vädrar jag en enorm övertro på Wolves till helgen. Man gör det bra, men om man streckas upp till 55-60% här så kan det vara ett superalternativ att kliva.

Motståndarna Brentford är förmodligen egentligen inte alls sämre. Inför säsongen var de rödvita klart, klart högre värderade exempelvis.

Framförallt tyckte jag Brentford gjorde en riktigt fin match mot Manchester City senast och laget har tveklöst lyft sig i samband med Toneys återkomst.

Svensken lär älska Wolves här efter lagets framfart senaste månaderna och även om jag förstår hypen, så kommer jag aldrig ducka för att jobba skrällen här när Wolves-strecken sticker iväg till månen (om det blir så).

Bubblare: Stoke, Sheffield United

Ett stort lycka till alla. Nu kör vi!

/ Adam

Chatta