Stryktips

Stryktipskrönikan 18:e november

Stryktipset 18:e november

Landslagsuppehåll och lågdivisionsfotboll i England rankar kanske inte högst när det kommer till upphetsning av stryktipskuponger. Det medför dock lägre omstättning och ofta ganska fint värde! Om inte annat mindre rader i potten och någon minichans extra att bli ensam vinnare!

Förra veckan var en irriterande historia. Spikarna satt som väntat rakt ut och likaså allt jag nämnde i skrällväg. När man hittar spikar på Everton och Middlesborough så önskar man verkligen att det ska betala av sig, men det gjorde det inte. Istället blev det pannkaks-utdelning och någon krona på 10 rätt för att dessutom ta bort vår annars fina jackpot på den här omgången.

Trist, men vi laddar om igen.

Spik ett landar på netflix-gänget Wrexham, som av allt att döma har alla möjligheter att springa rakt från National League upp till League One. Man har nu tagit sig upp på andrapalts i tabellen efter en halvslaskig start. Höjden tycks finnas i detta Wexham, som nu även lärt sig att försvara mot slutet vilket räckt väldigt långt.

Spik två blir defensiv, när ännu en lågoddsare kastats in på kupongens landslagsmatcher. Schweiz hemmaspelar mot ett Kosovo som vägrar ge sig. I bergen uppe i alperna tror jag dock Kosovos drömmar tar slut, när Schweiz som faktiskt nu måste börja vinna igen, ska göra det utan några enorma problem.

Vad gäller skrälldrag så är det bara vänta på dropparna framåt spelstopp. Det är mer eller mindre omöjligt att dra ett skrälldrag ur hatten på den engelska tredjedivisionen så här tidigt. Spontana känslan är i alla fall att helgardera såväl Blackpool, Nederländerna & Mansfield för att hitta en rejäl knall där.

📍  Vill du lära dig mer om Stryktipset, kan du göra det här!

Köp en andel i krönikans 59kr här ⬇

Adams krönikasystem 59kr/andelen

Nu kör vi!

Vänligen notera att dessa tidiga tankar är välanalyserade, men kan förändras framåt matchstart i takt med att ny information uppkommer och när odds och streck förändras.

Spikarna

⚽️ Wrexham

Netflixlaget trummar vidare i väldig fart och nu har man bara Stockport framför sig i tabellen. Det skulle inte förvåna mig över huvud taget om man tagit ikapp även ligaledarna snart och springer rakt in i League One med en gång.

Inledningsvis den här säsongen hade Wrexham förtvivlat svårt att försvara den egna målburen, vilket resulterat i nästan 30 insläppta mål redan, att jämföra med exempelvis Stockport som ligger på 18. Mot slutet har något dock justerats, för i takt med att Wrexham vunnit rakt ut i över en månads tid i stort sett, så har man också släppt in märkbart färre mål.

Wrexham är påväg spikrakt upp i seriesystemet medan det är motsatt för hemmlaget Accrington som föll ur League One i fjol. Man är nu ett mittenlag i den här tabellen och har av allt att döma inte i närheten av samma kapacitet som Wrexham

Vi sätter oss i popcornbåten och tar en någorlunda variansfylld spik här för att öppna upp resten av kupongen och ge oss själva chansen att jobba en riktig dunderknall.

⚽️ Schweiz

När det kommer till match 3 på kupongen så väljer jag den enkla vägen, mycket för att jag tror att Schweiz kan bli korrekt streckade, vilket är väldigt ovanligt när det kommer till 1.30-oddsare.

Svenskarna kommer se Schweiz skrala poängrad mot slutet där kryssen duggat tätt. Vad man dock måste ta med sig är att ostarna borde vunnit samtliga av dessa matcher och dessutom med rejäla siffror i flera av fallen.

Nu är Schweiz helt plötsligt piskade att ta tre pinnar för att undvika en eventuellt avgörande match med Rumänien i slutrundan, vilket man garanterat med alla möjliga medel vill undvika.

Kosovo gör ett kanonkval men här tar det stopp. Bortalaget måste vinna matchen och således i någon mån försöka spela offensiv fotboll. Just det tror jag blir lagets fall och jag räknar med en komfortabel hemmaseger till fina procent här.

Bubblare: Swindon, Sutton

Skrällen

⚽️ Övergripande tankar

Som nämnt i inledningen känns det i det närmsta omöjligt att hitta en skräll så här tidigt, med tanke på vad för matcher kupongen innehar. Jag kommer dock hela på några av de största favoriterna.

Nederländerna tog med hjälp av den sena straffen mot Grekland senast en biljett till EM. Det är matematiskt inte 100% klart än, men med matchen mot Gibraltar i sista rundan som out, så ska de orangea inte kunna missa. Det vore ett mirakel om man gjorde det. Det finns en del skadebekymmer hos Koeman dessutom på flera tongivande spelare.

Nederländerna är såklart 3-4 gånger bättre än Irland men matchen senast var riktigt jämn. Jag helar och bara hoppas att Nederländerna roterar rejält och är halvljumna.

Mansfield är en annan jättefavorit, men här helar vi också. Hemmalaget är garanterat det klart bättre laget i matchen men 1.35-1.40 på lag så här långt ner i seriesystemet får det bara att vända i magsäcken. Heja Newport!

Den sista stora favoriten är Blackpool, som till synes står väldigt lågt. För ett par år sedan i Premier League, numera grinders i League One och inget underliggande som talar för att man är påväg uppåt i ligasystemet igen. Shrewsbury verkar usla på det mesta, men 1.55 känns likväl oerhört lågt på ett svagt Blackpool.

Bubblare: –

Ett stort lycka till alla. Nu kör vi!

/ Adam

Chatta