Vågor bakgrund

Speltips Skidor

Är du ett stort fan av skidsporterna och känner att betting på skidor kan vara något för dig? Då kan Stugans speltips om skidor vara passande för dig att ta del av. Här nedan kommer vi nämligen gå igenom allt som kan vara bra att veta då du vill betta på skidor och öka dina chanser om att lyckas med skidor odds. I Sverige är såväl utbudet av som intresset för skidor och skidåkning väldigt stort – du som själv vill bli mer delaktig i sporterna har med andra ord mycket att ta del av!

Kommande Speltips för Skidor

Spelstopp Spelmagiker Match/Event Spel Spelbolag Odds

Avgjorda speltips

Spelstopp Spelmagiker Match/Event Spel Spelbolag Odds
17 mars 202414:15 Wassberg Speltips Wassberg 20km Fristil Falun Världscupen Topp 3: Amundsen Bet365 2,00
16 mars 202414:00 Wassberg Speltips Wassberg 10km Klassiskt Falun Herrar Världscupen Topp 3: Valnes Expekt 4,00
15 mars 202414:45 Wassberg Speltips Wassberg Sprint Klassiskt Falun Damer Världscupen Till final - NEJ: Dahlqvist Bet365 2,20
02 mars 202412:00 Wassberg Speltips Wassberg 20km Klassiskt Lahti Världscupen Topp 3: Ebba Bet365 3,00
13 februari 202419:30 Wassberg Speltips Wassberg Sprint Klassiskt Canmore Världscupen Topp 6: Ribom Bet365 2,50

Olika typer av skidsporter

Det som framförallt är bra att veta om för dig som känner minsta intresse för att spela på skidor är att det i dagsläget finns flertalet olika kategorier inom skidvärlden att välja mellan. När man pratar om speltips skidor är det alltså inte bara en och samma kategori alltihop, utan skidvärlden är uppdelad i flera delar beroende på hur sporten utövas.

Längdskidor

När det kommer till att spela på skidor är det absolut vanligaste kategorin längdskidor. Som ett vinterland är Sverige en plats där väldigt många utövar just längdskidor, och det på såväl lägre nivåer som på de allra högsta nivåerna. Här är framförallt längdskidor med fokus på sprint och skidskytte de mest omtalade.

Du är säkert medveten om att det svenska skidlandslaget i längdskidor många gånger deltagit i både VM och OS!? Något vi verkligen kan vara stolta över är att vi har flera svenska världsstjärnor som år ut och år in fortsätter att prestera och locka flera miljoner tittare runt om i världen.

Speltips längdskidor

Alpint

I och med att vi i Sverige har väldigt långa, mörka och kalla vintrar är det många i landet, precis som vi nämnde ovan, som på ett eller annat sätt är delaktiga i någon form av vintersport. Utöver den stora längdskidåkningen så är även alpint en kategori av skidsport som är mycket populärt i Sverige.

Även här kan vi vara stolta över många av de svenskar som deltar i de allra största tävlingarna som hålls inom alpint. Alpina race har sen länge varit populärt, och under de senaste åren har även backhoppning kommit att dra till sig väldigt många intressenter.

Betta på skidor

Visst känns det väl lite extra roligt att själv engagera sig i en sport när man har möjligheten att både följa och heja på många av världsstjärnorna från det egna landet!? Detta är iallafall något som gör att så många i Sverige är intresserade av att betta på skidor – vi är nämligen ett land som gjort en otrolig framgångssaga inom just skidsporterna.

Om du vill betta eller lägga oss på skidor finns det ett par framstående kategorier att välja mellan; längdskidor (längdskidor, sprint och skidskytte) och alpint (alpina race och backhoppning). Oavsett vad just du vill betta på inom skidorna finns det ingen tvekan om att vi på Stugan erbjuder tacksamma speltips för skidor.

Speltips längdskidor

I Sverige har vi framförallt ett flertal längdåkare och längdåkerskor att vara väldigt stolta över. Det finns inte mycket som slår spänningen som infinner sig när den norska maskinen There Johaug möter några av våra svenska stjärnskott, så som Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson i en intensiv skidskyttesprint.

Gillar du spänning och action kan du välja att placera ett bett på din favoritskytt, eller lägga ett odds på det land du tror vinner. Ser man istället till den andra väldigt populära kategorin inom längdskidåkning, sprint, har du som svensk de två världsstjärnorna Stina Nilsson och Maja Dalhqvist att tumma på. Där kan exempelvis världscupen eller sprintcupen vara intressant för dig som vill betta.

Speltips alpint

Speltips Alpint

Den andra stora kategorin inom skidåkningen är alpint, där du som är intresserad av att betta eller lägga odds kan välja både alpina race och backhoppning. Det var hela 68 år sen vi tog hem en svensk OS-medalj i just backhoppning är det fortfarande en sport som är väldigt aktuell för betting och odds. Även här är världscupen (FIS) ett roligt alternativ, såväl som individuella klassiska evenemang som sänds i flera länder.