Topptips | Speltips | Andelar

Topptipset 24/2/21

FÖLJ OSS:

Topptisanalysen

Ännu en härlig Topptips-omgång spetsad med 250 000 kronor. Champions League och The Championship är den magiska kombinationen när vi bland annat ska sätta oss i Bengans QPR-båt. Brentford och Swansea ska fällas i jakten på hög utdelning på denna kupong det smattrar kring. Lönen kommer en dag tidigare i februari?

Spelstopp: 19:59

1. Atalanta – Real Madrid 1

Spännande möte där Atalanta har alla förutsättningar att sänka en elefant. Real Madrid kommer förvisso till spel med fyra raka vinster i bagaget, men spelschemat har varit tacksamt. Truppläget är allt annat än bra för Zidane med namn som Benzema, Ramos, Carvajal och Hazard på skadelistan. Med de förutsättningarna blir det svårt att tampas med ett frejdigt som satte åtta strutar över två möten på Valencia i denna fas av CL i fjol. Glenn Strömbergs favoritlag värmde upp med att sätta fyra påsar på Napoli i söndags och här har Gasperini samtliga spelare till förfogande bortsett Hateboer. Ettan känns faktiskt given på Gewiss Stadium.

2. Mönchengladbach – Manchester City 2

Nästa CL-åttondel går av stapeln i Budapest på Puskás Aréna där Liverpool läxade upp Leipzig förra veckan. Här är styrkeförhållandena större ännu större vilket lär avspeglas i den ungerska huvudstaden. City fortsätter gå fram som en slåttermaskin där de i stort sett är omöjliga att göra mål på. Samtliga matcher har vunnits sedan 1-1 mot West Brom för över två månader sedan och Ederson har blott kapitulerat två gånger på sina tolv starter sedan dess. Starkt av Mönchengladbach att ta sig vidare på Inters bekostnad men man ska ha i åtanke att de bara segrade mot Shakhtar i gruppspelet. Klasskillnad råder och City avgör detta dubbelmöte redan här. Kassaskåpssäker tvåa.

3. Brentford – Sheffield Wednesday 2

Fotbollen äro mycket komplex. Efter att ha krossat allt i sin väg och inte gått på pumpen i The Championship sedan oktober så åkte Brentford plötsligt på däng mot Barnsley. Därefter har Bina torskat två ytterligare matcher mot överkomligt motstånd och känslan är nu att de ännu en gång ska missa uppflyttning. Pressen ligger på Thomas Franks lag denna onsdag när bottengänget Wednesday gästar. Ugglorna från stålstaden går tungt men har definitivt vad som krävs för att kunna lugga ett formsvagt Brentford på poäng. Med tanke på de hjärnspöken som finns i hemmalägret för stunden ligger skrällen nära till hands. Strecka från höger!

4. Barnsley – Stoke 1

Barnsley har växt ut till lite av hela Stugans favoritlag i The Championship. The Tykes är roliga att titta på och blir allt som oftast understreckade. Det är en gåta med tanke på det fina spel Ismaëls manskap visat upp. I lördags hade de lekstuga med Bristol City även om det bara slutade 1-0, lagets tredje raka seger. Stoke är däremot trött, gammalt och opålitligt. Även om The Potters spelat ihop samma antal poäng som värdarna och kommer från två raka vinster är de spelmässigt inte på samma nivå. Ettan är en gångbar spik på Oakwell, åtminstone om den landar under 45 procent.

5. Swansea – Coventry X

Över till Wales och ett Swansea som plötsligen föll ihop, och det mot Huddersfield. Inom loppet av sju minuter släppte Frederick Woodman in lika många bollar (tre) som han gjort i ligan sedan 16:e december. Att det skulle ske var samtidigt inte helt ologiskt för Svanarna har verkligen haft marginalerna på sin sida under vintern. Här går de inte säkert mot ett Coventry som slåss för kontraktet och som kommer från en moralhöjande seger mot Brentford. Bortaspelet är ett omen för The Sky Blues men med en pigg Tyler Walker och ett positivt truppläge ska de kunna stå upp bra på Liberty Stadium. X2 bör prioriteras till dessa streck.

6. Preston – QPR 2

Bäst i The Championship just nu är Cardiff och QPR – en otrolig scenförändring jämfört med för en månad sedan. Bengans favoritlag har nu plockat fyra raka vinster trots ett tufft spelschema. Norrmannen Johansen har varit en injektion och stod för sitt första mål mot Bournemouth. Preston-bördige Todd Kane kunde sedan avgöra för Londonlaget som bjuder på kontrollerad och fin fotboll just nu. Detsamma kan inte sägas om Preston som torskade med hela 0-4 mot Cardiff i lördags. Chansen till playoff får sägas vara borta för de liljevita som helt enkelt haft alldeles för många plattmatcher. Tvåan går utan tvivel först på Deepdale och får även betraktas som ett hett spikalternativ.

7. Blackburn – Watford X

Fortsatt Lancashire, och relativt liknande förutsättningar. Blackburn går, precis som deras rivaler, svagt för stunden och playoff är snart enbart en dröm. Gästande Watford trummar däremot på och har bra chans att lösa en direktplats upp till Premier League. The Hornets har dock oerhörda problem med bortaspelet där det allt som oftast blir stängda matcher. Målskillnaden 8-9 på 15 kamper på resande fot är häpnadsväckande. Mycket talar för att fallet även blir så på Ewood Park denna afton där kultbäraren Deeney dras med en vadskada. Krysset går först, men komplettera tidigt med tvåan. Helst av allt ska ändå heltäckningsmattan rullas ut på Gigantens hatlag (ur bettingperspektiv).

8. Bournemouth – Cardiff 1

En rafflande sexpoängsmatch får äran att avsluta kupongen. Tre poäng och en placering skiljer dessa lag emellan, men skillnaden är monumental. Bournemouth innehar nämligen den sista playoff-biljetten. Här ställs Körsbären på rejäla prov när Blåfåglarna från Wales kommer på besök. Cardiff har flugit fram under Mick McCarthy och äntrar Vitality Stadium med fem raka vinster. Grundkapaciteten är med det sagt högre hos Bournemouth och här ser onekligen värdet ut att landa i väst. Ettan inleder således men det är svårt att chansa bort Cardiff just nu. Helst hela säkerhetsbältet.

Stugans superspik!

Atalanta

Real Madrid har ett bedrövligt truppläge, inte minst defensivt, vilket såklart inte är optimalt mot vassa Atalanta. Italienarna kommer trumma på från första sekund och troligen få hål på Courtois tidigt. Fin etta!

Stugans kupongrensare!

Sheffield Wednesday

Det tycks ha satt sig mentalt hos Brentford likt fallet var för Leeds för några år sedan. Wednesday har guldchans att knäppa formsvaga bin på näsan i London. Skräll, ugglor!

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gamblingcabins integritetspolicy – GDPR

Gambling Cabin © 2021 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00