Topptips | Speltips | Andelar

Topptipset | Analysen

FÖLJ OSS:

Fågelmöte i London, derby från samma stad och kamper från några av Europas bästa ligor finns när fredagsmyset infinner sig. Några 193 000 som förra veckan lär det inte bli men här finns förutsättningar till hög utdelning. Häng med på denna kupong som både innehåller Gigantens Newcastle och Bengans QPR!

Spelstopp: 20:29

1. Crystal Palace – Newcastle X

Premier Leagues tionde omgång inleds med ett möte mellan två trötta lag som i sedvanlig ordning lär klara kontraktet tack vare en stark organisation. Roy Hodgsons örnar har tagit ett par skalper hittills men föll platt mot Burnley i måndags. Milivojevic är alltjämt avstängd men framförallt har Zaha testat positivt för Corona. Då finns det inte mycket att hämta i offensiv riktning. Defensivt ska dock Örnarna kunna stå upp mot Steve Bruce skator. Newcastle spelar destruktivt på bortaplan och har frågetecken kring en rad namn här. De sju senaste inbördes mötena har innehållit ett mål i snitt så här skulle allt annat än en målsnål historia förvåna. Krysset ligger då närmast till hands. Huruvida Giganten väljer Idol eller denna match återstår att se…

2. Brentford – QPR 2

Från Gigantens Newcastle till Bengans QPR. De har en riktigt tuff uppgift framför sig denna fredag när Pontus Janssons Brentford väntar i ett derby från västra London. Bina har haft märkbara problem att omvandla sitt spelövertag till vinster och här går de inte säkert mot ett QPR som hittat rätt på slutet. Belgaren Ilias Chair bildar tillsammans med nyförvärvet Lyndon Dykes en spännande offensiv som mycket väl kan kontra bort Brentford. När ettan är uppe och dansar runt 70 procent ska vi sätta oss i Bengans båt. Börja med skrälltvåan!

3. Fleetwood – Sunderland 2

Newcastles antagonister får för ovanlighetens skull lite utrymme på Topptipset. Sunderland var allt annat än nöjda med det kontroversiella beslutet om vilka som fick kvala till The Championship förra säsongen. Den klassiska klubben från östkusten gör nu sitt tredje raka år i League One där målet givetvis är att ta klivet upp. Chansen finns definitivt med en trupp som håller tämligen hög nivå, bland annat Tom Flanagan, Lynden Gooch och Chris Maguire. Fleetwood föll mot Wycombe i playoff i fjol och är återigen ett lag för den övre halvan. Joey Barton har en spännande offensiv till förfogande där nya Callum Camps gått in och tagit för sig direkt. Här får de dock svårt att bryta ner ett organiserat Sunderland. X2 borde räcka.

4. Wolfsburg – Werder Bremen 1

Två grönvita gäng strålar samman i Bundesliga. Werder Bremen kommer från en meriterande poäng på Allianz Arena, deras femte raka kryss. Efter att ha varit på vippen på att trilla ur finrummet i fjol ser det ut att kunna bli en mittenplacering för Die Werderaner denna säsong. Mer än så lär det dock inte bli. Här saknas troligen bästa målskytten Niclas Füllkrug och då finns inte speciellt mycket spets framåt. Wolfsburg har mer av den varan även om det är försvarsspelet som fört Vargarna till deras framskjutna placering. Blott fem insläppta är bäst av samtliga i Bundesliga och efter att ha kryssat frenetiskt inledningsvis har också trepoängarna börjat plockas. Här sänker Weghorst gästerna. Fin etta!

5. Strasbourg – Rennes 1

Frankrike och vindistriktet Alsace är nästa anhalt där Thierry Laureys Strasbourg haft en motig start på säsongen. Nio förluster på elva matcher och 23 insläppta skrämmer såklart inte någon, inte heller tipparna som målar upp Rennes till solklara favoriter. Vid närmare anblick är det dock felaktigt. De rödsvarta gästerna har stora problem för stunden där det är tydligt att det hårda matchandet påverkar prestationerna. I Ligue 1 har följaktligen Stéphans mannar åkt på tre förluster på de fyra senaste och i CL står de utan seger. Slagläge för ett normalt hemmastarkt Strasbourg. Fimpa tvåan och lira 1X.

6. Valladolid – Levante X

Gamle goe tjockis-Ronaldo har inte varit speciellt glad under hösten. Det är först på senare tid han fått dra på smilbanden när hans Valladolid plockat sina två första vinster för säsongen. 3-1-vinsten i Andalusien mot Granada var precis en sådan seger de lilavita gjort sig kända för. Nu väntas de föra spelet mer mot ett lurigt Levante, något som inte passar alltför bra. Gästerna från Valencia harvar också i botten efter fyra raka kryss men besitter i grund och botten en något högre nivå. Bardhi ser ut att saknas men kompetens finns i Roger Martí och José Morales med flera. Valladolid har de nollat tre matcher på raken. X2 känns bäst i Kastilien och León.

7. Eupen – Charleroi X

Charleroi fick en smakstart på säsongen och toppade Jupiler League till en början. Missen i Europa League mot Lech Poznan tycks dock ha tagit hårt på Zebrorna som därefter blott plockat fyra poäng på fem matcher. Ett tufft spelschema är en anledning till detta men även en relativt formsvag Mamadou Fall. Mycket i Charlerois offensiv bygger kring honom och iranska duon Gholizadeh/Rezaei. I truppen hittas även välkända Saido Berahino. Eupen, som harvar på den nedre halvan, kommer sälja sig dyrt i detta möte, precis som vanligt. Pandorna har brottat till sig poäng i nio av tolv matcher där segern mot Gent och poängen mot Standard Liège senast märks. Jämn match att vänta där strecken ser ut att hamna korrekt. Perfekt läge att plocka fram den persiska heltäckningsmattan när två iranier är i farten.

8. Tondela – Guimaraes 2

Denna härliga resa avslutas nere på den Iberiska halvön och återigen är en målsnål batalj att vänta. Guimaraes har inte alls rosat marknaden så här långt med blott fyra mål på sju matcher. Likt Luton har det ändå blivit ett gäng poäng i och med tre uddamålsvinster. Här finns god chans till ytterligare en när ett direkt svagt Tondela väntar i mellersta Portugal. Värdarna klarade kontraktet med knapp marginal i fjol och ska normalt inte vara i närheten av Guimaraes. Kryssrisk finns men känslan är att det lossnar för Edwards, Quaresma och de andra i bortalägret nu. Håller sig tvåan under 45 procent är spiken högaktuell.

Stugans superspik!

Wolfsburg

Vargarna är hungriga just nu och nästa offer är Werder Bremen. Med en urstark defensiv och tyngd på fasta situationer kommer Wolfsburg plocka hem ännu en trea på Volkswagen Arena. Spiken är ett faktum i Tyskland.

Stugans kupongrensare!

QPR

Brentford har inte i närheten av visat upp samma stabilitet i fjol när de radade upp trepoängare på löpande band. Bengans QPR vet vi kan blixtra till och det gör de mer än gärna i detta derby. Skrällen är långt ifrån otänkbar i London!

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gambling Cabin © 2020 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00