Topptips | Speltips | Andelar

Topptipset torsdag 4/6

FÖLJ OSS:

Det är ett häftigt Topptips torsdagen bjuder på då det vankas fotboll från länder som Costa Rica och Sydkorea. Men det är i just såna länder det brukar gå att hitta russin i kakan! Det ser ut att kunna bli en hel del värde på kupongen. Här har ni analysen mot åtta friska!

Spelstopp: 18:59

1. Marítimo – Vitória Setúbal 1

Vi inleder i den portugisiska ligan och uppstarts-match mellan två lag på den undre halvan som mest bara vill säkra kontraktet och gå vidare med livet. Det är också något som båda lär göra utan att behöva svettas för ymnigt. Marítimo är beläget på Madeira där det brukar vara klurigt för mitten- och bottenlag att lura med sig poäng från ön. Faktum är att även topplagen får problem allt som oftast då både Porto och Sporting Lissabon snuvats på poäng denna säsong. Setúbal har ligger visserligen endast några pinnhål över i tabellen men har bara vunnit en av de senaste åtta på ön och har även José Semedo avstängd. Stannar ettan kvar under 40 procent är det en finfin spik, annars åker krysset med tidigt i vad som kan bli en målsnål och ringrostig tillställning.

2. Freiburg – Mönchengladbach 1

Freiburg har gjort en riktigt bra säsong utifrån sina mått mätt där den hetlevrade tränaren Christian Streich verkligen har haft tid att sätta sin prägel på laget efter snart tio år vid rodret. Framför allt har Freiburg varit bra på att störa starkt motstånd, vilket 1-1 borta mot Leipzig (med ett bortdömt segermål i slutet) vittnade om i uppstarts-premiären. Mönchengladbach körde enkelt över Union Berlin senast och har ett par fina toppar i spelare som Plea och Thuram. Innan dess har det dock varit en halvdan uppstart för Gladbach där 0-0-matchen borta mot bottenlaget Werder Bremen inte var någon show. Den lågt streckade ettan lockar. Alla tecken rekommenderas.

3. Benfica – Tondela 1

Benfica vill ta tillbaka sin serieledning snarast och här har örnarna från Lissabon givetvis toppchans mot lilla Tondela. Benficas trupp, med spelare som Seferovic, Pizzi och brassen Carlos Vinícius, är på en helt annan nivå än gästernas. Ettan streckas dock upp över 90 procent i nuläget vilket ändå gör att kryssgarderingen onekligen är lockande om man vill gå för stora pengar. Benficas formdipp innan uppehållet lägger ytterligare lite lök på laxen för hemmalaget. Finns det pengar över så är krysset en ok chansgardering, trots att ettan är högst trolig.

4. Guimaraes – Sporting 1

Vi avslutar med vad som just nu ser ut att bli en suverän spik. Guimaraes skuggar Sporting Lissabon i jakten på en Europaplats. Fem poäng saknas upp till de grönvita vilket så klart gör den här matchen fundamental för båda lagen. Sporting hade en hel del problem innan uppehållet, framför allt efter försäljningen av storstjärnan Bruno Fernandes till Manchester United. Guimaraes är ett högst potent lag som avslutade med tre raka vinster innan avbrottet. När ettan just nu streckas under 30 procent, trots att den ska vara favorit i matchen, så är det bara att banka in värdespiken!

5. Limón FC – Municipal Grecia 2

Nu ska vi gräva oss ner i sydamerika där Costa Ricas högstaliga bjuder på två bidrag. Limón, med en trupp bestående enbart av inhemska spelare, har det tufft i botten på Primera Division och har bara skrapat ihop 16 poäng på tio omgångar. Framför allt är offensiven sämst i ligan där det finns få, eller inget, hot framåt. Municipal Grecia har två argentinare och en nyanländ mexikanare i laget där den sistnämnde Magana Aldo kommit in fint med fyra mål på sina åtta första fajter. Gästerna håller är helt klart en nivå högre och visar dessutom fin form sedan nystarten med tio poäng på fyra matcher trots tufft motstånd. Tvåan ser dessutom ut att bli understreckad, går den att få i trakterna kring 40-45 procent är det en bra värdespik.

6. Guadalupe – Alajuelense 2

Vidare till ett lite hetare möte i Costa Rica där ligatvåan Alajuelense gästar sexan Guadalupe. Besökarna stoltserar med ligans vassaste offensiv, 39 mål på 19 matcher. Truppen är av hög inhemsk klass med en hel del rutin från  landslagsspel. En vinst här för Alajuelense skulle dessutom säkra en plats i slutspelet dit topp 4:a i tabellen tar sig. Guadalupe visade upp en helt ok form innan de senast torskade mot undre mittenlaget Grecia. På det hela taget skiljer det en del i kvalitet lagen emellan. Håller sig tvåan under 50 procent är det en vettig spik.

7. Incheon United – Gangwon FC 2

Det är inte varje dag vi får nöjet att skriva om sydkoreansk klubbfotboll, men idag är en sådan dag. Gangwon är ett fulldugligt lag i den här serien och lär ligga och stångas på den övre halvan med en hel del landslagsrutin i truppen. Sju poäng på de fyra första omgångarna är godkänt. För Incheon hade den poängskörden varit guld och gröna skogar. Hemmagänget har varit ett bottenlag i flera säsonger och kommer tillhöra skrapet även i år. Ett mål framåt och noll vinster på de fyra första matcherna leder inte till dans. Det finns dock risk för en målsnål och stängd kamp vilket gör att kryssgarderingen är rimlig. X2.

8. Kolding – Viborg 2

Danska Division 1 avslutar. Viborg tappade tunga poäng (1-1) mot Skive senast i en match där ligatvåan dominerade kraftigt. Det gör det väldigt svårt att ta in sju poäng på serieledande Vejle, men hoppet är det sista som överger. Tre poäng i denna match är i alla fall ett måste. Kolding ligger ytterligare sju poäng bakom gästerna och visade upp en tveksam kurva under den andra halvan av säsongen. Hemmaspelet har inte heller det varit något att imponeras av. Truppmässigt ligger Viborg klart före och när tvåan just nu kan fås till under 40 procent vattnas det i munnen. Under 50 procent är en värdemässigt bra spik.

Stugans superspik!

Municipal Grecia

Municipal Grecia har fått en flygande uppstart efter uppehållet där de bland annat slagit ligatvåan Alajuelense. När tvåan just nu streckas alldeles för lågt är det läge att lägga alla ägg i samma korg!

Stugans kupongrensare!

Freiburg

Mönchengladbach fick proppen ur senast i vinsten mot Union Berlin, men innan dess har det inte varit någon raksträcka där de bland annat blev nollade mot bottenlaget Werder Bremen. Mot ett notoriskt svårspelat Freiburg hoppas vi på skrällen!

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gambling Cabin © 2020 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00