Tottenham – Burnley

Spännande höga odds på Burnley mot Tottenham!

Inför helgen har vi en match mellan Burnley och Tottenham där scenariot just nu i mitt huvud är att Burnley +1.5 @ 1.95 kan aldrig stiga, men beroende på utfallet i Spurs – Arsenal till kvällen så kan förutsättningarna bli enormt annorlunda inför Burnley – Spurs och +1.5 kan droppa rejält.

Detta eftersom att om Spurs mer eller mindre inte vinner till kvällen så är fjärdeplatsen körd. Sker det så hamnar vi istället till helgen med en match där Burnley är fullständigt all-in för pinne medan Spurs har noll att spela för.

Spel: Burnley +1.5 @ 1.95 / EXPEKT – Hämta din bonus på 1500 HÄR!

Tottenham

Nu vet vi som sagt inte hur Tottenham betett sig mot Arsenal ännu men man får faktiskt säga att laget gjorde en riktigt fin insats mot Liverpool där man nog rentav sköt guldet till Manchester. Kulusevski har tagit anfallsspelet till helt nya nivåer och får Conte in de spelare han önskar till nästa säsong så bör Tottenham kunna bli riktigt farliga.

Det blir dock en tuff avslutning för Spurs i år. Först derby mot den absolut största konkurrenten Arsenal med Champions League i potten och därefter bara ett par dagar senare ett överlevnads-kämpande Burnley.

Tottenham kan givetvis vinna bägge och nå CL men personligen har jag smygfeeling att Arsenal är ett bra lir ikväll och att den vita delen av londons CL-drömmar rent av tar stopp redan idag.

Worst case scenario är såklart att Spurs vinner mot Arsenal och är maxmotiverade mot Burnley, men jag tror ändå inte 1.95 +1.5 stiger i det fallet.

Burnley

Cornet gör vad han kan för att få Burnley att ordna nytt kontrakt men utöver det har det varit skralt på utstickande spelare det här året för de vin-röda. Svidande förlust mot Villa senast men dessförinnan faktiskt tre raka segrar från Burnley som är lite av experter på att krångla sig kvar i  Premier League.

Till skillnad från Tottenham får Burnley vila ordentligt inför den här matchen och har bara ett enda mål i sikte, och det är att ta poäng i London.

Skadelistan har varit lite problematisk mot slutet för Burnley men många frågetecken har börjat rätas ut. Cornet är inte längre på osäker-listan och Ben Mee som är oerhört viktig kan även han vara tillbaka för spel.

Burnley är inte bra, men lag som är all-in i det här skedet av säsongen brukar kunna uträtta både det ena och det andra.

Speltips Tottenham – Burnley

Spelet plockas helt och hållet då jag som sagt är av uppfattningen att oddset i stort sett inte kan gå upp mer på +1.5, men däremot kan gå ner mycket beroende på Spurs resultat mot Arsenal. Även om Spurs skår Arsenal och är totalt vinst-motiverade mot Burnley så är bortalaget fortsatt helt all-in för poäng och även då kan +1.5 räcka långt.

Tarkowski och gubbarna tar sig i kragen och gör en bra match i London oavsett hur motiverade Spurs är för en seger!

Spel: Burnley +1.5 @ 1.95 / EXPEKT – Hämta din bonus på 1500 HÄR!